Yeni Seçil Erzan İzmir futboluna musallat oldu! 200 milyonluk vurgun

Hatice Ö. isimli kişinin, yüksek kar vaadiyle Karşıyaka Spor Kulübü'nün üç yöneticisi ve iki iş insanından oluşan beş kişiyi toplamda 200 milyon lira dolandırdığı ortaya çıktı.

YAŞAM 27.06.2024, 19:01 Buse Önder
Yeni Seçil Erzan İzmir futboluna musallat oldu! 200 milyonluk vurgun

İzmir'de futbol dünyasını sarsan yeni bir dolandırıcılık olayı yaşandı. Denizbank Bornova Şube Müdürü Hatice Ö., yüksek kar vaadiyle aralarında Karşıyaka Spor Kulübü’nün üç yöneticisi ve iki iş insanının da bulunduğu kişilerden yaklaşık 200 milyon lira topladı. Hatice Ö.'nün aynı zamanda Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi ve Karşıyaka Altyapı Basketbol Başkanı olduğu ortaya çıktı.

Topladığı paraları fonda değerlendirmeyen veya altın almayan Hatice Ö.'nün, bu paraları üçüncü kişilere gönderdiği iddia edildi.

Gözaltı kararı çıkarıldı

Hatice Ö., dolandırdığı kişilere zaman zaman ihtiyaçları kadar para gönderdi. Ancak, bir süre sonra dolandırıldıklarını fark eden iş insanlarının şikayeti üzerine, Hatice Ö. hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

Polis, yüzlerce kişiyi benzer şekilde dolandırdığı öne sürülen Hatice Ö.'yü yakalamak için çalışmalara başladı. Olayın ardından Denizbank, konuyla ilgili inceleme başlattı ve müfettiş görevlendirdi. Hatice Ö.'nün bankayla ilişiği de dün itibariyle kesildi.

Yorumlar (0)