Televizyonda cinayet itirafı geldi, aileden 6 kişi tutuklandı

Aralık ayında Antakya'da kaybolan Mehmet Ali Özdemir'in cansız bedeni 20 gün sonra bulunmuş, cinayetin ortaya çıkmasını isteyen aile, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılmıştı. Kayınbirader Mehmet, programda cinayeti itiraf etti. Aileden 6 kişi tutuklandı.

YAŞAM 06.06.2024, 21:43 Hakan Öksüz
Televizyonda cinayet itirafı geldi, aileden 6 kişi tutuklandı

Hatay'ın Antakya ilçesinde ikamet eden 3 çocuk babası Mehmet Ali Özdemir, önceki yılın aralık ayında kayıplara karıştı. Özdemir'in cesedi, kaybolduktan 20 gün sonra bulundu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran Mehmet Ali Özdemir'in yakınları, olayın aydınlatılmasını istedi.

Cinayeti televizyonda itiraf etti

Cinayetin derinlemesine incelendiği programda itiraf, Mehmet Ali Özdemir'in kayınbiraderi Mehmet G'den geldi. Mehmet Ali Özdemir'in eşi Meryem Özdemir’in kardeşi olan Mehmet G, itirafın ardından gözaltına alındı.

8 kişi gözaltına alınmıştı

Mehmet G'nin emniyetteki sorgusunun ardından Meryem Özdemir ile kuzenleri H.G. ve S.G, babası İ.G, annesi H.G, kayınbiraderi M.G, amcası Y.G. de dahil olmak üzere 8 kişi daha gözaltına alındı. 

Aileden 6 kişi tutuklandı

Meryem Özdemir'in amcası Y.G. ve kuzeni S.G. adli kontrol koşuluyla salıverildi. Gözaltına alınan diğer 6 kişi yakalandı. Mehmet Ali Özdemir'in öldürüldüğü silah, toprağa gömülü şekilde bulundu.

Yorumlar (0)