Önce ezmeye çalıştı sonra bıçakla kovaladı! Gerçeği öğrenince şoke oldu

Kocaeli'de bir otomobil sürücüsü, motosikletliyi ezmeye çalıştı ancak başarısız olunca bıçakla kovalamaya başladı. Çalışanların müdahalesiyle motorcu kurtarılırken, motorcu kaskını çıkardığında şüpheli saldırgan hatasını anladı.

YAŞAM 23.06.2024, 10:43 Buse Önder
Önce ezmeye çalıştı sonra bıçakla kovaladı! Gerçeği öğrenince şoke oldu

Kocaeli'nin Çayırova ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'nde bulunan bir akaryakıt istasyonunda korku dolu anlar yaşandı.

Akaryakıt istasyonuna yakıt almak için gelen bir motosikletli, hayatının şokunu yaşadı. 34 BJB 921 plakalı Audi marka otomobilin sürücüsü, market kapısının önünde bekleyen kasklı motorcunun üzerine bilerek aracını sürdü ve ezmeye çalıştı.

Bıçakla üstüne saldırdı

Otomobil markete dalarken, motosikletliyi sıyırdı. Motorcu ani bir refleksle kaçmaya çalışırken yere düştü. Panik içinde kalkmaya çalışan motorcu, otomobil sürücüsünün elinde bıçakla üzerine doğru geldiğini gördü. İstasyonda çalışanların araya girmesiyle sürücü sakinleştirildi ve olayın gerçek sebebi ortaya çıktı.

Güvenlik kamerasına yansıdı

Otomobil sürücüsü, motosikletliyi kardeşini vuran şahsa benzetmiş ve bu nedenle saldırıyı gerçekleştirmişti. Motorcunun yüzünü gördüğünde ise yanıldığını fark etti. Bu korku dolu anlar, istasyonun güvenlik kameralarına yansıdı.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar (0)