Kargocu kılığında girdiği evde dehşet saçtı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde maskeli bir hırsız, kargocu kılığına girerek kapıyı açtırdığı genç kadını darp etti. Hırsız, genç kadını 1,5 yaşındaki kızını kaçırmakla tehdit ederek evde sakladığı altınların yerini öğrenmeye zorladı.

YAŞAM 27.06.2024, 14:53 27.06.2024, 16:29 Melina Ay
Kargocu kılığında girdiği evde dehşet saçtı

Olay, Antalya’nın Manavgat ilçesi Şelale Mahallesi 3532. Sokak'ta meydana geldi. Antalya Manavgat’ta maskeli bir hırsız, kargocu kılığına girerek kapısını açtırdığı Ayşe Demirtaş’ı darp etti ve altınlarını çaldı. Olay 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla ortaya çıktı. İhbar üzerine Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve sağlık ekipleri hızla olay yerine intikal etti.

İddialara göre, Demirtaş kapıyı kargocu zannettiği maskeli bir kişiye açtıktan sonra saldırıya uğradı. Başından darbe alan ve kısa süreli baygınlık geçiren genç kadın, kendine geldiğinde evin talan edildiğini gördü. Hırsız, 1 buçuk yaşındaki kızını kaçırmakla tehdit ederek altınların yerini öğrenmeye çalıştı. Çocuğuna zarar gelmemesi için sakladığı altınların yerini gösteren Demirtaş, maskeli hırsızın 5 altın ve 2 küpeyi alarak kaçtığını söyledi.

Başından yaralanan Ayşe Demirtaş, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Yorumlar (0)