Karaman’da akıl almaz olay! Park halindeki otomobil dere yatağına düştü

Karaman’da işten geldikten sonra park ettiği otomobilini evinin önünde göremeyen sahibi, aracının dere yatağına uçtuğunu görünce hayrete düştü.

YAŞAM 01.07.2024, 12:26 Melina Ay
Karaman’da akıl almaz olay! Park halindeki otomobil dere yatağına düştü

Olay, gece saatlerinde Karaman’ın Urgan Mahallesi 1991. Sokak’ta yaşandı. İşten dönen bir vatandaşın otomobili bilinmeyen bir nedenle dere yatağına uçtu.
İddialara göre, gece saatlerinde Hamdi Sümen, otomobilini evinin önüne park ettikten sonra uyumaya gitti. Ancak gece yarısı aracın kendiliğinden hareket ederek yaklaşık 200 metre geri geri gidip dere yatağına düşmesiyle şoke oldu. Sümen, arkadaşlarının telefonuyla uyanarak aracı kontrol etmek için dışarı çıktı ve otomobilini dere yatağında buldu.

“Oraya traktör bile giremezdi”

Hamdi Sümen, aracını dere yatağında gördüğünde şaşkına döndü. Neyse ki araçta büyük bir hasar oluşmamıştı. Sadece plakalığında küçük bir hasar tespit eden Sümen, aracın traktörle çekilmesinin ardından durumu rahatlatarak, “Araba düzgün bir şekilde dere yatağına indi, traktör bile oraya giremezdi” şeklinde konuştu.

“Evin önünde sanıyordum”

Sümen, “İşten geldikten sonra aracımı park ettim, ardından arkadaşlarım beni arayarak ‘Araban nerede?’ diye sordu. Ben de ‘Evin önünde’ dedim. Sonra arabamın dere yatağına uçtuğunu öğrendim. Dışarı çıkıp baktığımda, gerçekten aracımın dere yatağında olduğunu gördüm” dedi.

Sümen, araçta herhangi bir büyük hasar olmadığını, sadece plakalığın kırıldığını belirtti ve “Şükürler olsun, traktörle çıkardık ve araba sağ salim kurtuldu” diye ekledi.

Yorumlar (0)