İstanbullular dikkat! Metro istasyonları kapatılacak

Bugün saat 10.00 itibarıyla İstanbul’da M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı’nın Taksim ve Şişhane istasyonları ile F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattı, ikinci bir duyuruya kadar kapalı olacak.

YAŞAM 23.06.2024, 10:04 24.06.2024, 11:17 Buse Önder
İstanbullular dikkat! Metro istasyonları kapatılacak

İstanbul Valiliği’nin aldığı karar doğrultusunda, M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı ve F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattı geçici olarak işletmeye kapatıldı. Metro İstanbul, bu durumu sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "23 Haziran Pazar günü saat 10.00 itibarıyla ikinci bir duyuruya kadar M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı’nın Taksim ve Şişhane istasyonları ile F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattı işletmeye kapalı olacaktır. Araçlarımız Taksim ve Şişhane istasyonlarında durmayarak seferine devam edecektir" ifadelerine yer verildi.

Alternatif yollar kullanılacak

Bu karar doğrultusunda, M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı’nın Taksim ve Şişhane istasyonları ile F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattı, ikinci bir duyuruya kadar hizmet vermeyecek. Metro seferleri, Taksim ve Şişhane istasyonlarını pas geçerek devam edecek.

Geçici kapanma sürecinde, alternatif ulaşım yöntemlerinin kullanılması gerektiği belirtildi. İETT otobüsleri ve diğer toplu taşıma araçları, yolcuların ulaşım ihtiyacını karşılamak üzere hizmet vermeye devam edecek.

Yorumlar (0)