İki küçük kardeşin otel odasında cansız bedenleri bulundu

Anneleri Gönül Uğraş ile İzmir’de bir otele konaklamaya gelen 14 yaşındaki Ege ve 12 yaşındaki Handan Uğraş kaldıkları otel odasında ölü bulundu.

YAŞAM 23.06.2024, 10:40 24.06.2024, 11:17 Şeyda Gül
İki küçük kardeşin otel odasında cansız bedenleri bulundu

Konak ilçesi Basmane semti 1296 Sokak'ta bir otelin 1'inci katında iddiaya göre çiçekçilik yapan Gönül Uğraş, 21 Haziran Cuma günü akşam saatlerinde 5 çocuğundan 4'ü ile otele konaklamaya geldi. Geceyi otelde geçiren Gönül Uğraş, dün sabah saatlerinde 4 çocuğundan 2’sini yanına alarak iddiaya göre eczaneye ilaç almaya gitti. Daha sonra anne otele dönmezken diğer çocukları Ege ve Handan Uğraş ise otelde tek kaldı. İddiaya göre, 14 yaşındaki Ege Uğraş, öğle saatlerinde otelin ortak lavabosunu kullanmak için giriş katına indi ve bir süre sonra yukarı çıktı.

Resepsiyon görevlisi fark etti

Dün akşam saat 23.00 sıralarında odaları kontrol etmek için yukarı çıkan resepsiyon görevlisi Z.Ö., Uğraş ailesinin odasını kontrol ettiği sırada Ege ve Handan Uğraş'ı hareketsiz şekilde yatakta yatarken gördü. Z.Ö.'nün ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, 2 kardeşin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı

14 yaşındaki Ege ve 12 yaşındaki Handan Uğraş'ın cenazeleri savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otele gelen yakınları olay yerinde sinir krizi geçirirken, resepsiyon görevlisi Z.Ö., ifadesinin alınması için emniyete götürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar (0)