‘Gülen Adam’ filmi Adana’da Gerçek Oldu: Cenazeye Bile Gidemiyor!

Adana'da Kemal Sunal'ın ‘Gülen Adam’ filmi adeta gerçek oldu. Lastik tamircisi Ali Tutar, sürekli güldüğü için cenazelere katılamadığını belirtti.

YAŞAM 27.06.2024, 14:24 29.06.2024, 09:24 Melina Ay
‘Gülen Adam’ filmi Adana’da Gerçek Oldu: Cenazeye Bile Gidemiyor!

Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı ve Kemal Sunal'ın Yusuf Şaplak karakterini canlandırdığı ‘Gülen Adam’ filmi, Adana’nın Kozan ilçesinde Ali Tutar ile gerçek oldu. Evli ve iki çocuk babası olan 42 yaşındaki Tutar, tıpkı filmdeki gibi sürekli gülüyor. İlçede "Gülen Ali" olarak tanınan Tutar, aşırı sıcaklara rağmen güler yüzle çalışmaya devam ediyor. Her olaya gülen Tutar, bu nedenle cenazelere katılamıyor. Tutar, "Herkes gülmek için buraya geliyor. Bana 'Gülen Adam Ali Tutar' diyorlar. Hava ne kadar sıcak olursa olsun gülerim. Sıcakta gülmek yormaz. Çenem ağrımaz. 60 derece sıcakta çalışıyorum. Benim için fark etmiyor, hiç sinirlenemem" ifadelerini kullandı.

En fazla cenazelerde zorlandığından bahseden Tutar, “Cenazelere gitmemeye çalışıyorum çünkü orada gülmemek elde değil. Bu yüzden cenazelere katılmayı kendime yasakladım. Kendi ailem dışındaki cenazelerde bulunamıyorum. İnsanlar lastik tamiri için değil, benimle gülmek için dükkâna geliyorlar” dedi.

Yorumlar (0)