Galatasaray aşığı baba, oğluna ‘Icardi’ adını verdi!

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde 8 yıldır lokanta işleten Serdar Aygörmüş (44), Galatasaray’a olan tutkusu nedeniyle oğluna ‘Nuri Icardi’ adını verdi.

YAŞAM 30.06.2024, 11:42 01.07.2024, 12:33 Melina Ay
Galatasaray aşığı baba, oğluna ‘Icardi’ adını verdi!

44 yaşındaki Serdar Aygörmüş, uzun yıllardır Galatasaray taraftarı olarak biliniyor. Sarı-kırmızılı ekibin maçlarını büyük bir ilgiyle takip eden Aygörmüş, geçen yıl Suriye uyruklu Manel Aygörmüş ile evlendi. Çiftin 3 ay önce dünyaya gelen oğluna, Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi’den esinlenerek ‘Nuri Icardi’ adını verdi.

“Icardi gibi başarılı futbolcu olsun”

Aygörmüş, “Oğlumun ismini Arjantinli futbolcudan esinlenerek koydum. İleride onunla Galatasaray maçlarını İstanbul’da stadyumda izlemeyi planlıyorum. Nuri Icardi’nin, Icardi gibi başarılı bir futbolcu olmasını umut ediyorum” dedi.

Yaşına basar basmaz maça götürecek

Ailesinin ilk başta bu isme karşı çıktığını söyleyen Aygörmüş, zamanla herkesin alıştığını söyledi. Geçtiğimiz sezon Galatasaray maçlarını televizyondan izleyen Aygörmüş, “Çocukluğumdan beri fanatik Galatasaray taraftarıyım. Böyle bir hayalim vardı. Çocuğumun adını da Icardi koymak istedim. Fanatikliğimi bu şekilde belli etmek istedim. Nuri Icardi ile televizyondan Galatasaray'ın maçlarını seyrediyoruz. Benim oğlum, geleceğin Galatasaraylı futbol yıldızı olacak. İleri zamanda Icardi yerine Nuri Icardi golleri atacak. Oğlum, 1 yaşına gelince gönül verdiğimiz takımın maçlarını İstanbul'da gidip, birlikte stadyumda seyredeceğiz. Oğlumun, ismini verdiğim Arjantinli golcü gibi başarılı olması için uğraşacağım” diye konuştu.

Yorumlar (0)