Film gibi olay: Çatıdan düşen adam havada asılı kaldı!

Kağıthane'de boru döşemek için çatıya çıkan adam ayağı kayınca aşağıya düştü. İki duvar arasında sıkışan adam tutunduğu bir ip sayesinde hayatta kalırken, çevredekiler gördükleri manzara karşısında şoke oldu.

YAŞAM 01.07.2024, 13:15 Buse Önder
Film gibi olay: Çatıdan düşen adam havada asılı kaldı!

Kağıthane'de, boru döşemek için çatıda tadilat yapan bir adam, alınması gereken güvenlik önlemlerini ihmal edince korkunç bir kazaya karıştı.

60 yaşlarındaki adam, akşam saatlerinde Hürriyet Mahallesi'nde bulunan bir binanın çatısına çıkarak tamirata başladı. Ancak ayağının kayması sonucu dengesini kaybedip metrelerce yükseklikten düşerken, son anda bir ipi kavrayarak kendisini iki duvar arasında sıkıştırdı.

Cep telefonu ile kaydedildi

Olay anı çevredekilerin şokuna neden olurken, vatandaşlar hemen itfaiyeye haber verdi. İtfaiye ekipleri hızla olay yerine ulaştı ve havada asılı kalan adama müdahale etti. Yan daireden pencereye giren ekipler, zorlu bir operasyon sonucunda adamı kurtarmayı başardı.

Yaralı adam, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bu dramatik anlar ise çevredekiler tarafından cep telefonlarıyla kaydedilirken, olayın görüntüleri de kameralara yansıdı.

‘Görüntü karşısında inanamadım’

Şahitlerden biri olan Cüneyt Yarışan, yaşadıkları şaşkınlığı "Görüntü karşısında inanamadım" sözleriyle dile getirdi.

Yorumlar (0)