Eski belediye başkanı silahlı kavgada yaşamını yitirdi

Rize’de çıkan silahlı kavgada eski Tunca Belde Belediyesi Başkanı Ahmet Naci Aytemiz, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

YAŞAM 02.07.2024, 18:26 03.07.2024, 13:59 Şeyda Gül
Eski belediye başkanı silahlı kavgada yaşamını yitirdi

Ardeşen İlçesi Merkez Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde iddiaya göre, ilçeye bağlı eski Tunca Belde Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz ile H.K. isimli şahıs arasında bir iş yerinde tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek caddeye taşınmasıyla birlikte H.K. isimli şahıs belinden çıkardığı silah ile eski Belediye Başkanı Naci Aytemiz'e ateş etti.

Çok sayıda polis sevk edildi

Dizlerinin üzerine çöken Aytemiz, olay yerinde bulunan bir başka vatandaş tarafından tutuldu. Olayın ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi yönlendirildi. Yapılan ilk müdahalenin ardından Kaçkar Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Aytemiz, bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

1 kişi aranıyor

Olayla ilgili 2 kişi yakalanarak gözaltına alınırken, 1 kişinin daha yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Pazar Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan adli soruşturma sürüyor.

Yorumlar (0)