Aynı otoyolda peş peşe kaza: 8 kişi hayatını kaybetti, 4 yaralı

Konya-Adana Kara yolunda ve Karapınar ilçesinde yaşanan iki ayrı trafik kazasında toplam 8 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı. Yaralılar hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

YAŞAM 21.06.2024, 10:39 22.06.2024, 14:01 Buse Önder
Aynı otoyolda peş peşe kaza: 8 kişi hayatını kaybetti, 4 yaralı

Gece saatlerinde Konya-Adana Kara yolunun Hortu mevkiinde meydana gelen kazada, Ahmet Çelik’in kullandığı 33 BKJ 58 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole uçtu.

Kaza sonrası araç alev aldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü, ancak otomobilde bulunan 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Aynı otoyolda iki kaza

Aynı gece, Konya’nın Karapınar ilçesinde de bir başka trafik kazası meydana geldi. Dün saat 03.20 sıralarında Karapınar-Konya Kara yolunun 3. kilometresinde, polis memuru Yusuf Yılmaz’ın (30) kullandığı 34 HR 0351 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçti ve Hüseyin Kart’ın (30) kullandığı 01 BJC 05 plakalı Nissan marka otomobille çarpıştı.

6 aylık bebek ve 2 yaşında çocuk da arabadaydı

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Yusuf Yılmaz ve araçta bulunan Zeynep Yılmaz’ın (27) olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Hüseyin Kart ve araçtaki Şeyma Kart (31) ise kaldırıldıkları Karapınar Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 6 aylık M.H.Y. ve 2 yaşındaki N.K. isimli çocuklar, ilk müdahalenin ardından Konya’daki hastanelere sevk edildi.

Kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)