Antalya’da korkunç kaza: Bir aile yok oldu!

Antalya Kumluca'da korkunç bir kaza meydana geldi. Kontrolü kaybedip yol kenarındaki ağaca çarpan otomobildeki baba, eşi ve kızı öldü, oğlu yaralandı.

YAŞAM 01.07.2024, 00:05 01.07.2024, 12:32 Buse Önder
Antalya’da korkunç kaza: Bir aile yok oldu!

Antalya'nın Kumluca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Tayfur Koç (33), eşi Hatice Koç (34) ve seyahat sırasında ön koltukta annesinin kucağında oturan 3 yaşındaki kızları Zehra Koç hayatını kaybetti. Ailenin diğer çocuğu Zişan Koç (8) ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, saat 16.00 civarında D400 karayolunun Finike-Kumluca istikametinde, Ahmet Aliağa Bulvarı'nda meydana geldi. Finike'den Kumluca'ya doğru seyir halinde olan Tayfur Koç yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarptı. Yaklaşık 100 metre boyunca kontrolsüz şekilde sürüklenen araç, yol kenarındaki bir ağaca çarparak durabildi.

Bir aileden üç kişi hayatını kaybetti

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, otomobilin sürücüsü Tayfur Koç ve eşi Hatice Koç'un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada yaralanan Zehra Koç ve arka koltukta oturan Zişan Koç, acil olarak hastaneye kaldırıldı.

Özel bir hastanede tedavi altına alınan Zehra Koç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Zişan Koç'un ise hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)