Tuncay Şanlı'ya imza töreninde büyük övgü: Futbol ikonuydu

Trendyol 1. Lig'in İstanbul temsilcilerinden Ümraniyespor’un yeni teknik direktörü Tuncay Şanlı ile anlaşmasının ardından düzenlenen imza töreninde Şanlı’ya övgüler yağdı.

SPOR 01.07.2024, 22:22 Şeyda Gül
Tuncay Şanlı'ya imza töreninde büyük övgü: Futbol ikonuydu

Trendyol 1. Lig'in İstanbul temsilcilerinden Ümraniyespor, yeni teknik direktörü Tuncay Şanlı ile resmen anlaşmaya vardı. Kulübün Ümraniye'deki binasında Tuncay Şanlı için düzenlenen imza töreninde Ümraniyespor Kulübü Başkanı Ömür Aydın ve kulüp Üst Yöneticisi (CEO) Nicolas Anelka da katıldı.

Sahada keyif veren bir takım olacak

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Şanlı, Sakaryaspor'u çalıştırdıktan sonra dinlenmek istediğini ama başkanla konuştuktan sonra fikrinin değiştiğini söyledi. Burada Anelka'nın da olmasının kendisini heyecanlandırdığını ifade eden Şanlı, başkanın anlattıkları projeler ve Türk futbolu adına bazı şeylerin değişmesi adına burada olduğunu dile getirdi. Şanlı, “Sahada mücadele eden, keyif veren bir takım olacağını söyleyebilirim” dedi.

Ömür Aydın: Anelka ile yoğun bir çalışma verdik

Yeni teknik direktörün imza töreninde konuşan Ömür Aydın ise uzun bir süredir Anelka ile kulübün kapılarını dünyaya açabilmesi için yoğun bir çalışma verdiklerini belirtti. Teknik direktör konusunda da fikir birliğine vardıklarını anlatan Aydın, “Tunay Şanlı da bizimle aynı ideallere sahip olduğunu söyledi” ifadelerini kullandı.

Anelka: Tuncay futbol ikonuydu

Yeni teknik direktörü tanıtmak için bir araya geldiklerini belirten Anelka, herkesin zaten onu çok iyi tanıdığını belirtti. “Şanlı futbol ikonuydu ve benim arkadaşımdı” diyen Anelka, birlikte oynadıklarını anımsattı. Bugün artık Ümraniyespor’un teknik direktörü olduğunu kaydeden Anelka, “Bol şans diliyorum. Kulübümüzde başarılar diliyorum. Hoş geldin Tuncay” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)