Mourinho kolları sıvadı: "1. gün"

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, takımının başındaki mesaisine başladı. Tesislerden fotoğraf paylaşan Portekizli hoca, gönderiye "1. gün" notunu düştü.

SPOR 20.06.2024, 16:01 21.06.2024, 09:36 Hakan Öksüz
Mourinho kolları sıvadı: "1. gün"

Portekizli teknik adam Jose Mourinho, Fenerbahçe'nin başındaki mesaisine başladı. Tatilini bitirip İstanbul'a gelen deneyimli çalıştırıcı, Samandıra Can Bartu Tesisleri'ndeki çalışmalarda çekilen fotoğrafları "1. gün" ifadesi ile paylaştı.

Fenerbahçe bir ay sonra toplanacak

Edinilen bilgilere göre Fenerbahçe'nin yeni sezon çalışmaları, 22-23 Haziran'daki sağlık kontrollerinden sonra başlayacak. Bu tarihten sonra futbolcular, tesislerde toplanacak.

Topuk Yaylası'nda 24-29 Haziran tarihlerinde ilk etap çalışmaları başlayacak. Sarı-lacivertli kafile, 2-13 Temmuz'da Avusturya'nın Bad Wastersdolf kentinde kamp yapacak.

Mourinho'nun ekibi

Mourinho'nun teknik kadrosunda yıllar boyunca çalıştığı önemli isimler var. Salvatore Foti, 1. yardımcı antrenör olarak Portekizli hocaya yardım edecek. Luca Fatiga, 2. yardımcı antrenör olacak. 

Spor bilimcisi olarak Stefano Rapetti, analiz sorumlusu olarak ise Michele Salzarulo görev yapacak. Antrenman performans analizinden Ricardo Formosinho, data analizden Giovanni Cerra sorumlu olacak.

Yorumlar (0)