Mourinho'dan ligdeki rakiplerine transfer göndermesi

Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, Süper Lig'deki rakiplerinin şimdiden iyi transferler yaptığını söyledi. "Umarım maaşlarını da ödeyebilirler." diyen Portekizli hoca, yapacakları transferler hakkında konuştu.

SPOR 02.07.2024, 16:47 Hakan Öksüz
Mourinho'dan ligdeki rakiplerine transfer göndermesi

Fenerbahçe, yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun yönetiminde Topuk Yaylası'nda yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Dünyaca ünlü Portekizli teknik adam, yeni sezon hazırlıkları hakkında kulüp televizyonuna açıklamalar yaptı.

"İlk hafta her gün çift antrenman yaptık"

Yeni sezon hazırlıklarından ilk haftanın her zaman zor olduğunu belirten Mourinho, "Futbolcular her şeylerini ortaya koydu. Her gün çift antrenman yaptık. Oyuncularımın odaklanmasını sevdim. Cumartesi günü oynadığımız hazırlık maçı da kolay değildi çünkü oyuncuların hepsi çok yorgundu. Onları tanımam için harika bir fırsat oldu. Avrupa Şampiyonası nedeniyle eksik oyuncumuz fazlaydı. Bu durum, genç oyuncuların nasıl olduğunu görme fırsatı verdi bana. Hatasız bir hafta geçirdik. Bu sürede kulüp organizasyonunu da öğrenmiş oldum." dedi.

"Transferde duygusal değil, akıllıca hareket edeceğiz"

Gelecek hafta takıma katılacak oyuncular ile birlikte kampta yeni bir durumun ortaya çıkacağını söyleyen Mourinho, "Avrupa Şampiyonası sona erince işler daha farklı hale gelecek. Şu an kamptaki genç oyuncuların pek çoğu, büyük olasılıkla A takıma giremeyecek. Bazı futbolcularımız izinli; Livakovic ,Tadic ve Szymanski gibi... Neredeyse 8-9 oyuncu şu an kampta değil turnuva nedeniyle. Takımdaki oyuncu kalitesi, yüksek. Transfer döneminde bunu daha da artırmak istiyoruz. Duygusal değil, akıllıca hareket edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Çağlar Söyüncü'nün takımda kalması: "Roma'dayken de onu istiyordum"

Stoper Çağlar Söyüncü'nün takımda kalması nedeniyle Başkan Ali Koç'a teşekkür eden deneyimli hoca, "Çağlar hoşuma giden özellikleri var. Çok beğendiğim bir futbolcu. Roma'nın başındayken Çağlar ile ilgilenmiştim ama yapamamıştım. Kulübümüz, transfer görüşmelerinde Atletico Madrid ile iyi bir iş çıkardı doğrusu. Çağlar, yarın bizimle beraber Avusturya kampına gelecek. Yarın takımla çalışmalara başlayacak." değerlendirmelerini yaptı.

"Rakiplerimiz iyi transferler yapıyor, umarım maaşları da ödeyebilirler"

Ligdeki rakiplerini şimdiden iyi transferler yaptığını kaydeden Jose Mourinho, "Elbette erken hazırlanmak için, lig için iyi bir şey. Umarım o oyuncuların maaşlarını ödeyebilirler. İlerde sorun yaşamamalarını umarım. Biz transfer için profilleri tespit ettik, ona göre oyuncu alacağız. Çok yakında ilk resmi maçımıza çıkacağız. Öncelikle sakin kalmamız gerekiyor, acele edemeyiz. Doğru anlaşmalarla en doğru oyuncuları alacağız." dedi.

Yorumlar (0)