Montella'dan flaş sözler: Bu ceza motive edecek!

UEFA tarafından Merih Demiral'a verilen ceza hakkında konuşan A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, “Forma giyemeyeceği için üzgünüz ama bu bizi tam tersi motive edecek” dedi.

SPOR 05.07.2024, 21:55 Şeyda Gül
Montella'dan flaş sözler: Bu ceza motive edecek!

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, UEFA tarafından Merih Demiral'a verilen ceza hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. Merih Demiral ile konuştuğunda hareketinin siyasi değil; tarihle alakalı, Türk olmanın gurunu taşıyan bir sembol olduğunu söylediğini belirten Montella, “Kararı verenler buna başka bir yorum kattılar. Forma giyemeyeceği için üzgünüz ama bu bizi tam tersi motive edecek. Yanlış yaptıklarını biliyoruz” diye konuştu.

Verilen ceza adil değildi

Merih'e verilen cezanın adil olmadığını belirten Montella, siyasi bir hareket olmadığını ve sadece doğru şekilde anlaşılmayan bir hareket olduğunu vurguladı. Bu Türk gururunu dizginlemeyeceğini ifade eden Montella, “Biz daha arzulu bir şekilde sahaya çıkacağız. Herkes son derece motive olacaktır. Taraftar için de bu geçerli” dedi. 

Haksızlık

UEFA'nın Merih Demiral'a verdiği cezaya değinen Montella, “Merih'e yapılanın haksızlık olduğunu düşünüyorum” değerlendirmesinde bulundu. 

Değişiklikler yapmak zorundayız

Kadro tercihine değinen Montella, en son haklı olduğunu herkese gösterdiğini belirtti. Her futbolcunun ruh halinin fiziksel halinin aynı olmadığını anlatan Montella, “Bazen değişiklikler yapmak zorundayız. Bizim ilk 11'in değişmez ismi takım ruhu. Bunu her zaman sahaya yansıtmak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

Tarih yazmak için oynuyoruz

Hollanda maçına hazır olduklarını belirten Montella, tarihi yazmak için oynadıklarını dile getirdi. Yarın ki maça hazır olduklarını vurgulayan Montella, “Umarım devam ederiz” dedi.

Yorumlar (0)