Millilerde 2 eksik var: Avusturya-Türkiye maçı muhtemel 11'leri

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 son 16 turunda bu akşam Avusturya ile karşı karşıya gelecek. Kazanan takım, çeyrek finalde Romanya-Hollanda maçının galibi ile çeyrek finalde eşleşecek. Avusturya maçı öncesi millilerde 2 eksik var, 10 isim sarı kart sınırında. Avusturya-Türkiye maçı muhtemel 11'leri haberde.

SPOR 02.07.2024, 09:39 Hakan Öksüz
Millilerde 2 eksik var: Avusturya-Türkiye maçı muhtemel 11'leri

2024 Avrupa Şampiyonası'nda son 16 turu heyecanı yaşanıyor. Turun son iki maçı bugün oynanacak.

Saat 19.00'da Romanya-Hollanda, saat 22.00'de Avusturya-Türkiye maçları yapılacak. Bu maçlarda tur atlayan takımlar, çeyrek finalde rakip olacak.

Avusturya'nın turnuva performansı göz dolduruyor

Avusturya-Türkiye maçı bu akşam TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Portekizli Artur Soares Dias yönetecek.

Milli takımımızın bu akşamki rakibi Avusturya, turnuvadaki performansıyla dikkat çekiyor. Fransa ile Hollanda'nın bulunduğu D Grubu'ndan 6 puanla lider çıkan Avusturya oldukça formda.

Türkiye ve Avusturya'daki eksikler

A Milli Futbol Takımımızda Avusturya maçı öncesi önemli eksikler var. Kaptan Hakan Çalhanoğlu ile stoper Samet Akaydın, bu akşamki maçta görev yapamayacak.

Cezası biten Abdülkerim Bardakcı ise Avusturya maçında forma giyebilecek. Rakip Avusturya'daki tek eksik, orta sahadaki performansı ile dikkat çeken Patrick Wimmer.

10 oyuncu sarı kart sınırında 

Ay-yıldızlılarda 10 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Bu oyuncular sarı kart görmeleri durumunda olası bir çeyrek final maçında sahaya çıkamayacak.

Uğurcan Çakır, Arda Güler, Kaan Ayhan, Zeki Çelik, Mert Günok, İsmail Yüksek, Salih Özcan, Orkun Kökçü, Mert Müldür ve Kenan Yıldız sarı kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek.

Avusturya-Türkiye maçı muhtemel 11'leri

  • Türkiye: Mert Günok, Merih, Zeki, Ferdi, Abdülkerim, İsmail, Barış, Salih, Orkun, Arda, Kenan.
  • Avusturya: Pentz, Danso, Posch, Mwene, Lienhart, Grillitsch, Seiwald, Laimer, Baumgartner, Gregoritsch, Sabitzer.

 

Yorumlar (0)