Mavi Şimşekler vize engeline takıldı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un İtalya'da planladığı hazırlık kampı, vize engeline takıldı. İtalya Konsolosluğu'na tepki gösteren kulüp, kampı Bolu'da gerçekleştireceklerini açıkladı.

SPOR 15.07.2024, 20:13 16.07.2024, 18:31 Melina Ay
Mavi Şimşekler vize engeline takıldı

Ligin ilk haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak olan Adana Demirspor, yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdürüyor. İlk etapta 22 Temmuz'a kadar Bolu'da kamp yapacak olan mavi-lacivertli ekip, 23 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında İtalya'ya gitmeyi planlıyordu.

Vize sorunu çıktı

Kulüp, takımın bazı oyuncularının vize işlemlerinin halledilememesi nedeniyle ikinci etap kampını da Bolu'da yapacaklarını duyurdu.

Adana Demirspor'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

İtalya Konsolosluğu, gerekli tüm evrakları hazırlamamıza, kamp organizatörlerinden ve Napoli ile Bari takımlarından gelen davet yazılarına rağmen vize sürecini geç başlatmıştır. Bunun üzerine Dışişleri Bakanlığımız, kulübümüzde daha önce görev almış ve şu anda A Milli Futbol Takımımızın teknik direktörü olan Vincenzo Montella, Napoli Futbol Kulübü Başkanı ve diğer yetkililerin telefon ve mailleri ile girişimde bulunmuştur. Şu an Bolu'da kamp yapan takımımızın futbolcu, personel ve teknik heyetini üç farklı şehre vize randevusuna göndermek istemiştir. Teknik direktörümüz Michael Valkanis'in kararı doğrultusunda, A takım kamp programımızın sürekliliği ve kalitesi açısından ikinci kampın yine Bolu'da devam edeceğini kamuoyuna saygıyla duyururuz”

Yorumlar (0)