Ferdi Kadıoğlu, Hollanda'da hedefte: "Oğluma 'hain' diyorlar"

Cumartesi akşamı Türkiye ile Hollanda arasında EURO 2024 çeyrek final maçı oynanacak. Kritik karşılaşma öncesi Ferdi Kadıoğlu, Hollanda'da hedef tahtasına oturtuldu. Ferdi Kadıoğlu'nun Hollandalı annesi Diane, "Çirkin hakaretlere maruz kaldık, İşin iç yüzünü bilmiyorlar." dedi.

SPOR 05.07.2024, 14:47 Hakan Öksüz
Ferdi Kadıoğlu, Hollanda'da hedefte: "Oğluma 'hain' diyorlar"

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası çeyrek final maçında yarın saat 22.00'de Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Kritik maçta takımımızın en önemli silahlarından biri, turnuvadaki bütün maçlarda 90 dakika sahada kalan Ferdi Kadıoğlu olacak.

Ferdi'ye "hain" yakıştırması

Türk baba ve Hollandalı annenin birlikteliğinden doğan Ferdi Kadıoğlu, alt yaş kategorilerinde Hollanda için ter dökmüştü.

Türk Milli Takımı'nı seçen 24 yaşındaki oyuncu, çeyrek final maçı öncesi Hollandalıların hedefinde. Hollanda'da hedef tahtasına oturtulan Ferdi'ye bazı kişiler tarafından "hain" yakıştırması yapılıyor.

Ferdi'nin annesi Diane: "Çirkin hakaretlere maruz kaldık"

Ferdi Kadıoğlu'nun annesi Diane, De Gelderlander'e konuştu. Oğlunun Türk Milli Takımı'nda oynadığı gerekçesiyle Hollanda'da çirkin hakaretler ile karşı karşıya kaldıklarını kaydeden Diane, "Türkiye forması giymesinden dolayı oğluma hain diyorlar. Oysa işin iç yüzünden haberdar değiller. Türkiye Futbol Federasyonu, oğluma inanıyor." ifadelerini kullandı.

Baba Feyzullah Kadıoğlu: "Tüylerim diken diken oldu"

Fenerbahçe'nin stadyumunda oğlunun adının tüm tribünler tarafından haykırıldığını söyleyen genç oyununun babası Feyzullah Kadıoğlu, "Tüyleri diken diken eden bir şeydi. Almanya ile yapılan hazırlık maçında da gol attı, çok gururlandım. Ferdi'yi bağrına bastı Türkiye." dedi.

Yorumlar (0)