Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! Resmen açıklandı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe Beko'da bir ayrılık daha yaşandı. Sarı-lacivertli ekip Şehmus Hazer'e veda etti.

SPOR 01.07.2024, 12:40 02.07.2024, 08:53 Buse Önder
Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! Resmen açıklandı

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Beko, kadrosunda değişiklikler yapmaya devam ediyor. Nick Calathes, Nate Sestina, Johnathan Motley, Yam Madar ve Tyler Dorsey’nin ardından, takımın önemli oyuncularından Şehmus Hazer ile de yollar ayrıldı.

Fenerbahçe'den resmi açıklama

Fenerbahçe Beko, Şehmus Hazer ile yolların ayrıldığını resmi bir açıklamayla duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "2021-2024 yılları arasında Fenerbahçe Beko kadrosunda yer alan sporcumuz Şehmus Hazer ile yollarımız ayrılmıştır. Fenerbahçe Ailesi'ne verdiği katkılardan dolayı Şehmus Hazer’e teşekkür eder, kariyerinin yeni döneminde kendisine başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Yeni sezon hazırlıkları sürüyor

Fenerbahçe Beko, yeni sezon öncesi kadrosunu yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Takımdan ayrılan oyuncuların yerini doldurmak için transfer çalışmalarını sürdüren kulüp, taraftarlarına güçlü bir kadro sunmayı hedefliyor.

Yorumlar (0)