Erdoğan’dan Milli Takım’a tebrik telefonu

A Milli Takımımızın Avusturya’yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldiği EURO 2024 karşılaşmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, oyuncuları telefonla arayarak tebrik etti. Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen turnuvanın son 16 turunda elde edilen bu galibiyet sonrası Erdoğan, A Milli Takım’ı ve teknik ekibi başarılarından dolayı kutladı.

SPOR 03.07.2024, 13:46 03.07.2024, 16:50 Melina Ay
Erdoğan’dan Milli Takım’a tebrik telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, maç sonrasında Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Teknik Direktör Vincenzo Montella, oyuncular Arda Güler ve Barış Alper Yılmaz ile telefon görüşmesi yaptı. İlk olarak Montella ile konuşan Erdoğan, “Gelemiyorum çünkü burada devlet işleri var ama sizi adım adım takip ediyorum. Heyecanla yanınızdaydım ve gönlümle sizi kucaklıyorum” dedi.

Erdoğan Arda Güler’e: “Gözlerinden öpüyorum”

Erdoğan, Arda Güler’i de performansından dolayı tebrik ederek, “İki korner harikaydı. Merih’e adeta ‘al da at’ dedin ve Merih de bunu başardı. Seni gözlerinden öpüyorum" ifadelerini kullandı.

“Hemşehrim olarak senden gol bekledim”

Barış Alper Yılmaz’la da görüşen Erdoğan, “Hemşehrim olarak senden gol bekledim. O golü atsaydın, çok daha güzel olacaktı,” dedi. Barış Alper Yılmaz ise “İnşallah bir dahaki maçta atarım Sayın Cumhurbaşkanım" şeklinde yanıtladı.

Yorumlar (0)