Beşiktaş'tan transfer taaruzu! 5 mevkiye takviye

Beşiktaş'ın yeni sezon transfer çalışmaları, Rafa Silva transferiyle başlamıştı ve şimdi forvet, sağ kanat, orta saha, defans ve sağ bek pozisyonları için yoğunlaşmış durumda. İşte Siyah Beyazlıların hedefindeki futbolcular...

SPOR 02.07.2024, 13:17 03.07.2024, 14:00 Buse Önder
Beşiktaş'tan transfer taaruzu! 5 mevkiye takviye

Beşiktaş, Angel Di Maria transferi için yoğun çaba harcıyor. Arjantinli yıldızın Türkiye'ye gelme isteği olduğu ve Siyah Beyazlılar'ın oyuncuya 1 yıllık sözleşme teklif ettiği, yıllık 5 milyon euro ücret ve 2.5 milyon euro imza parası sunduğu belirtiliyor.

Stoper arayışlarında Beşiktaş, Mats Hummels ile ilgileniyor. Alman futbolcuya Bayer Leverkusen'in de talip olduğu ancak Kartal'ın Hummels için en cazip teklifi sunmaya hazırlandığı ifade ediliyor.

Yusuf Yazıcı transferi gündemde

Orta saha takviyesi için Fransız ekibi Lille'den ayrılan Yusuf Yazıcı'nın gündemde olduğu aktarıldı. Beşiktaş'ın, ilerleyen günlerde Yazıcı için resmi girişimlerde bulunmayı planladığı ve oyuncunun 10 numara pozisyonunun yanı sıra kanat ve forvet mevkilerinde de görev yapabilen çok yönlü bir oyuncu olduğu vurgulandı.

Transfer bedeli 12 milyon Euro

Sağ bek pozisyonunda Beşiktaş'ın, AZ Alkmaar'dan Yukinari Sugawara'yı takip ettiği belirtildi. Japon futbolcunun transfer değerlendirmesinin 12 milyon Euro civarında olduğu ve kulübüyle olan sözleşmesinin devam ettiği bilgisi paylaşıldı.

Arkadiusz Milik’in sözleşmesi sona erecek

Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un talebi doğrultusunda golcü arayışlarına yönelen Beşiktaş'ın Juventus'un Polonyalı oyuncusu Arkadiusz Milik ile ilgilendiği bildirildi.

Milik'in sözleşmesinin 2026 yılında sona ereceği ve geçtiğimiz sezon Juventus formasıyla 36 maçta 8 gol attığı detayları da aktarıldı.

Yorumlar (0)