Beşiktaş'tan Salih Özcan atağı

Beşiktaş, transfer dönemine hızlı bir başlangıç yaparak milli futbolcu Salih Özcan'ı hedef aldı. Borussia Dortmund, Özcan için 10 milyon Euro bonservis bedeli talep ediyor. İşte detaylar ve günün öne çıkan diğer transfer gelişmeleri…

SPOR 04.07.2024, 13:04 05.07.2024, 11:59 Melina Ay
Beşiktaş'tan Salih Özcan atağı

Beşiktaş, Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'da forma giyen Salih Özcan'ı kadrosuna katmak istiyor. Ancak Beşiktaş yalnız değil; Fransız kulüpleri Rennes ve Marsilya ile birlikte Suudi Arabistan kulüpleri de Özcan'ı yakından takip ediyor. Dortmund'un bu transfer için yaklaşık 10 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği belirtiliyor. (Sky DE)

Galatasaray'dan Guela Doue hamlesi

Galatasaray, Rennes forması giyen Guela Doue ile anlaşma sağladı. Kulüpler arasında bonservis pazarlıkları devam ediyor. (Fanatik)

Samardzic için Galatasaray ve Fenerbahçe rekabeti

Galatasaray ve Fenerbahçe, Sırp orta saha oyuncusu Samardzic'i kadrolarına katmak için yarışıyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Samardzic'i takımında görmek istiyor. (Sabah)

Trabzonspor'un Stoper arayışı

Trabzonspor, stoper transferi için Attila Szalai ile görüşmelerini sürdürüyor. Bu transferde sorun çıkması halinde, alternatif olarak Tim-Jabol Folcarelli'ye yönelecek. (Milliyet)

Fenerbahçe'nin hedefinde Darwin Nunez

Fenerbahçe, gelecek sezon için yıldız bir golcü transfer etmek istiyor ve Darwin Nunez için tüm şartları zorlamayı planlıyor. (Fanatik)

Yorumlar (0)