Aziz Yıldırım tepki gösterdi, kongreden apar topar ayrıldı!

Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda başkan adayı Aziz Yıldırım ile kongreyi yöneten Vefa Küçük arasında tansiyon yükseldi. "Kongre divan başkanlığı seçimi demokratik olmadı." diyen Yıldırım, bir hışımla salondan ayrıldı.

SPOR 08.06.2024, 11:47 Hakan Öksüz
Aziz Yıldırım tepki gösterdi, kongreden apar topar ayrıldı!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile başkan adayı Aziz Yıldırım'ın yarıştığı Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda tansiyon yükseldi. Fenerbahçe başkan vekili Erol Bilecik'in konuşması esnasında kürsüye çıkan eski başkan Aziz Yıldırım, konuşmaya başladı. Kongreyi yöneten Vefa Küçük, "Benden söz almadan konuşamazsınız." deyince olanlar oldu.

"Sen oraya seçilmeden oturdun"

Vefa Küçük'e tepki gösteren Aziz Yıldırım, "Ben söz alıp konuşuruz. Sen oraya seçilmeden oturdun." ifadelerini kullandı. Aziz Yıldırım ile Ali Koç bir süre kürsünün önünde konuştu. Yaşananlar üzerine Vefa Küçük, "Kürsüye kadar geldiğine göre Aziz Bey'e 30 saniye söz hakkı tanıyalım." dedi.

"Kongre divan başkanlığı seçimi demokratik olmadı"

Söz hakkı verilen Aziz Yıldırım, "Kongre divan başkanlığı seçimi gayrı demokratik oldu. Ben şimdi çıkacağım, yarın oy kullanmak için geleceğim. İsteyen arkadaşım burada kalabilir." diyerek stadyumdan ayrıldı.

Yorumlar (0)