Antalyaspor'a imza atan Alex de Souza iddialı konuştu

Brezilyalı futbol efsanesi Alex de Souza, Antalyaspor'un teknik direktörlüğüne getirildi. 2 yıllık sözleşmeyi imzalayan Alex, takıma getireceği oyuncular hakkında, "İsimlere takılı kalmayın. Önemli olan rakiple dişe diş mücadele edebilen, güçlü ve dengeli bir takım kurmak. Bunu yapacağız." dedi.

SPOR 30.05.2024, 17:01 31.05.2024, 17:49 Hakan Öksüz
Antalyaspor'a imza atan Alex de Souza iddialı konuştu

Antalyaspor, Trendyol Süper Lig'de 49 puan topladığı sezonu 10. sırada bitirdi. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın yerine takımın başına Fenerbahçe efsanesi olan Brezilyalı Alex de Souza getirildi. Antalya'da büyük coşkuyla karşılanan Alex, kendisini 2 yıllığına Antalyaspor'a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Başkan Sinan Boztepe: "Hocanın önerdiği bazı oyuncular var"

İmza töreninde konuşan Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, "Hocamız ile geldiğinden beri transfer konusunda görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Kadro çalışmaları başladı. Bizim izlediğimiz bazı futbolcular var, hocanın önerdikleri var. Bütçemize uygun şekilde transferleri gerçekleştireceğiz. Transfer dönemi, temmuz ayının ilk haftasında başlayacak. Biz de Antalyaspor'un transfer tahtasını bu tarihten önce açmayı planlıyoruz. Engelin kalkmasıyla birlikte transferlere başlayacağız." dedi.

Alex de Souza: "Transferde isimlere takılmayın, dengeli bir takım kuracağız"

Antalya'ya gelmekten dolayı mutlu olduğunu kaydeden Alex de Souza, "Her şeyden önce, mutlu olduğum bir ülkedeyim. Yoğun ilgi için Antalya halkına teşekkürler. Antalyaspor'da gerçekten ter dökmek isteyen futbolcuları kadroya dahil edeceğiz. İsimlere takılı kalmayın. Önemli olan rakiple dişe diş mücadele edebilen, dengeli bir takım kurmaktır. Henüz sistemle alakalı konuşmak için erken." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)