Acun'dan Aziz Yıldırım'a tepki: "Geçen Mourinho aradı..."

Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda konuşan Acun Ilıcalı, son günlerdeki açıklamaları ile gündeme oturan başkan adayı Aziz Yıldırım'a verdi veriştirdi. Jose Mourinho'nun kendisini aradığını ve Aziz Yıldırım'ın açıklamalarını sorduğunu belirten Ilıcalı, "Mourinho size sormayacak mı 'menajerime neden iftira attınız' diye? İnsanın şerefine iftira atmak bu kadar kolay mı?" diyerek tepkisini gösterdi.

SPOR 08.06.2024, 14:08 10.06.2024, 09:41 Hakan Öksüz
Acun'dan Aziz Yıldırım'a tepki: "Geçen Mourinho aradı..."

Fenerbahçe'de Ali Koç ile Aziz Yıldırım'ın başkanlık için yarıştığı Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda kürsüye çıkan Acun Ilıcalı, taraftarlarla beraber tezahürat yaptı. Ali Koç'un yönetim kurulu listesinde yer alan Ilıcalı, Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda yapılan toplantıda kürsüye çıktı.

"Maaşların ödenmediği bir Fenerbahçe'den bugünlere geldik"

Genç yaşta annesi ve babasını kaybettikten sonra zor günler yaşadığını, hayata tutunmaya çalışırken hep iyi şeyler düşünmeye çalıştığını kaydeden Acun Ilıcalı, "Kendi kariyerimde her türlü mutluluğu yaşadım. Fenerbahçe'nin başarısı, beni en fazla mutlu eden şeylerden biri oldu. Başkanımız Ali Koç'u takdir etmemi gerektiren bir tablo söz konusu. 600 milyon euro borç ile Fenerbahçe'yi devraldı. Maaşların ödenmediği bir Fenerbahçe'den bugünlere geldik. Geçen sezon sadece bir maç kaybettik. Şimdi sıra şampiyonlukta." dedi.

Aziz Yıldırım'a Mourinho sorusu: "Söylenenleri hocamız duymadı mı zannediyorsunuz?"

Teknik direktör Jose Mourinho'nun transferi ve kendisi hakkında açıklamalarda bulunan başkan adayı Aziz Yıldırım'a sert sözlerle yüklenen Acun Ilıcalı, "İnsanın şerefine iftira atmak bu kadar kolay mı? Seçimi kazanmak için her yol mubah mı yani? Mourinho'nun menajerine açıktan para verdiğimizi söylüyorsunuz, burada suçlanan kim? Fenerbahçe'nin yanı sıra Jose Mourinho ile menajeri de suçlanmış oluyor. Bu söylenenleri hocamız duymadı mı zannediyorsunuz? Beraber çalışırsanız nasıl bakacaksınız yüzüne." ifadelerini kullandı.

"Mourinho size sormayacak mı?"

Aziz Yıldırım'ın "Menajerine açıktan para verdiler" diye suçladığı kişinin, Jose Mourinho'nun 20 yıllık arkadaşı Mendes olduğunu hatırlatan Acun Ilıcalı, "Diyelim ki siz kazandınız. Mourinho size sormayacak mı 'menajerime neden iftira attınız' diye? Önceki gün hocamız beni aradı ve 'Hakkımda duyduklarım doğru mu' dedi. Kazanırsanız inşallah birlikte çalışabilirsiniz Mourinho ile. Birbirimizi karalarken Fenerbahçe'yi karalıyoruz. Bunu hiç mi düşünmüyorsunuz? Böyle şeylerin olmadığı o eski Fenerbahçe'yi istiyorum. O zamanlar çamur atma yoktu." vurgusunu yaptı. 

Yorumlar (0)