Acun'dan Aziz Yıldırım'a salvolar

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yeni yönetim kurulu listesinde yer alan Acun Ilıcalı, kendisine ağır sözlerle yüklenen Aziz Yıldırım'a yeni bir yanıt verdi. İşte Ilıcalı'nın açıklamaları...

SPOR 05.06.2024, 23:05 06.06.2024, 17:45 Hakan Öksüz
Acun'dan Aziz Yıldırım'a salvolar

Hull City'nin sahibi ve Survivor'ın yapımcısı Acun Ilıcalı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yeni yönetim kurulu listesinde yer aldı. Ali Koç'un listesine giren Ilıcalı, eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın hışmına uğradı. Acun Ilıcalı'nın yıllarca Adnan Oktar'ın evine gidip geldiğini söyleyen Aziz Yıldırım, "FETÖ'cülere, Dominik'te oturma izni veriyordu." iddiasında bulundu.

"Ali Koç kaybederse Mario Branco ayrılır"

Bir YouTube kanalının yayınına katılan Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım'a yanıt verdi. Sportif Direktör Mario Branco'nun, Ali Koç'un kaybetmesi halinde ayrılacağını söyleyen Ilıcalı, "Mourinho, 'Aziz Yıldırım'ın önerdiği parayı vermeye mecbur değilsiniz' dedi." vurgusunu yaptı.

"Başkanlığı kaybedince bana düşman kesildi"

Aziz Yıldırım'ın pasaport olayını karıştırdığını, Dominika ile Dominik Cumhuriyeti'nin aynı yerler olmadığını kaydeden Ilıcalı, "Aziz Yıldırım'ı anlamak mümkün değil. Başkanlığı kaybedince bana düşman kesildi. Ben, onun zamanında da Fenerbahçe'ye yardım ediyordum. Akla hayale sığmayacak iftiralar atmaya başladı. Sende hiç vicdan yok mu?" diyerek veryansın etti.

"İşte size Aziz Yıldırım'ın bıraktığı Fenerbahçe"

Aziz Yıldırım dönemi sona erdiğinde Fenerbahçe'nin borcunun 600 milyon euro olduğunu hatırlatan Acun Ilıcalı, "Kadro değeri de 75 milyon euro civarındaydı. Şimdi ise borçlar 300 milyona indi, kadro değeri de 200 milyona çıktı. İşte Aziz Yıldırım'ın bıraktığı Fenerbahçe!" ifadelerini kullandı.

Ali Koç'u böyle savundu

Ali Koç'un ilk döneminde 2-3 yanlış teknik direktör seçiminin olduğunu kaydeden Ilıcalı, "Ali Koç, kulübü 621 milyon euro borçla devraldı. Adeta bir enkaz! Buna rağmen son 2 yılda alınan ivmeyi görüyorsunuz. Başkanımız ile ben çok ayrı insanlarız, bu yüzden birbirimizi tamamlıyoruz. Birleştiğimiz tek nokta Fenerbahçe." dedi.

Yorumlar (0)