Erdoğan ile ikinci görüşme ne zaman? CHP lideri Özel açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacağı ikinci görüşmenin e zaman gerçekleşeceğini açıklayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu'nun sert eleştirilerini değerlendirdi. Özel, Erdoğan-Akşener görüşmesi hakkında da yorumda bulundu.

SİYASET 05.06.2024, 19:32 06.06.2024, 17:44 Hakan Öksüz
Erdoğan ile ikinci görüşme ne zaman? CHP lideri Özel açıkladı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gündemin sıcak başlıklarına ilişkin önemli değerlendirmeler yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacağı ikinci görüşmenin gelecek hafta içinde gerçekleşeceğini kaydeden Özel, "Kesin gününü ve saatini yarın paylaşacağız. Normalleşme adını verdiğimiz bir dönemdeyiz. Siyasette herkesin herkesle görüşebileceğini düşünüyorum." dedi.

Erdoğan ile Akşener'in bir araya gelmesi

Erdoğan ile eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bugün yaptığı görüşmeye değinen Özel, "Ben de Meral Hanım'ı bayramda aradım. Bu görüşmeler son derece insani. İnsani duygularını yitiren siyasetçiler, bu ülkeye ne verebilir? Biz de görüşmeyi takip ettik. Umuyorum ki iki taraf da görüşmeden memnun ayrılmıştır." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti liderinin sert açıklamaları

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nun geçen hafta ve bugün sert açıklamalar yaparak normalleşme görüşmelerini eleştirdiğini hatırlatan CHP lideri Özel, "Yerel seçimde az belediye kazanmış olabilirler aa biz İYİ Parti'yi önemsiyoruz. Çünkü İYİ Parti seçmenini önemsiyoruz. Bu tarz tartışmaların içine girmem. Diyelim ki birbirimizin kaşını gözünü yardık. Garibanın karnı doyacak mı?" dedi.

Yorumlar (0)