DEM Parti’den bir istifa daha geldi

DEM Parti’den Beşiri ilçesine bağlı İkiköprü beldesinde belediye başkanı seçilen Avukat Halil İbrahim Karabulut, meclis üyeleri ile birlikte partisinden istifa ettiğini duyurdu.

SİYASET 07.06.2024, 16:31 08.06.2024, 08:52 Buse Önder
DEM Parti’den bir istifa daha geldi

Batman’ın Beşiri ilçesine bağlı İkiköprü Beldesi Belediye Başkanı Avukat Halil İbrahim Karabulut, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, DEM Parti’den istifa ettiğini ve görevine bağımsız olarak devam edeceğini duyurdu.

‘Kapsamlı projeleri hayata geçireceğiz’

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde DEM Parti’den İkiköprü Belediye Başkanı seçilen Karabulut, meclis üyeleri ile birlikte partisinden ayrıldığını belirtti. Karabulut, “Bugünden itibaren belediye başkanlığı görevimi, bağımsız belediye başkanı olarak devam etme kararı almış bulunmaktayım. Bu kararı almamızın en önemli sebebi ise, İkiköprümüzün kalkınması ve huzuru için çıktığımız bu yolda, bağımsız bir belediye başkanı olarak yerelde etkili hizmet ve beldemizde kapsamlı projeleri hayata geçirebileceğimize inanıyor olmamızdır” ifadelerini kullandı.

Bu sebeple Halkların Eşitlik ve Demokratik Partisi’nden (DEM) Belediye Meclis üyeleri ile beraber istifa ettiklerini ve yollarına bağımsız olarak devam edeceklerini belirten Karabulur, “siz değerli halkımıza ve kamuoyuna saygılarımızla arz ediyor, destek ve dualarınızı bekliyoruz” dedi

Yorumlar (0)