Turnike’de ilk araba sahiplerini buldu! Gözyaşları sel oldu

Turnike yarışmasının dün akşam yayınlanan bölümünde ilk araba ödülü Ankara'daki bir aileye çıktı. Aile gözyaşlarını tutamadı.

MEDYA 27.06.2024, 18:27 29.06.2024, 09:31 Buse Önder
Turnike’de ilk araba sahiplerini buldu! Gözyaşları sel oldu

Kanal D'nin Kurban Bayramı özel programı Turnike'nin 4. bölümünde büyük ödül ilk kez sahibini buldu. Ankara Mamak'tan telefonla yarışmaya katılan Filiz ve Mustafa Yurt çifti, büyük ödül olan arabayı kazandı. Programın sunucusu Mehmet Ali Erbil, yarışmacı çiftin diş problemlerini öğrenince, diş masraflarını karşılayacağını belirtti.

Hostesler bu kez yarışmacı oldu

Turnike’nin son bölümü, nostaljik anlar ve eğlenceyi bir araya getirdi. Yıllar önce Turnike’de hosteslik yapan Aslı Kökçe, Simin Alyar, Dilek Eracun, Şebnem Türker, Özhan Sargın, Çiğdem Issımarkanyan, Eda Kuman ve Fulya Adakale Alaca bu kez yarışmacı olarak stüdyoya döndü.

Mehmet Ali Erbil’in kendine has esprileriyle renklenen programda kahkahalar eksik olmadı. Eski Turnike hostesleri, Erbil’in sorularına eğlenceli cevaplar vererek büyük ödül olan araba için yarıştı. Ancak mavi takımda yarışan Şebnem Türker, final etabına kalmasına rağmen arabayı kazanamadı.

Ankara’dan katılan çift büyük ödülü kazandı

Yarışmanın ilerleyen dakikalarında, Erbil bir sorunun cevabını almak için Ankara Mamak’tan Filiz ve Mustafa Yurt çiftine görüntülü telefon bağlantısı yaptı. Doğru cevabı vererek büyük ödül olan araba için yarışan çift, seçtikleri toplarda iki ayrı araba sembolünü bularak ödülü kazandı.

Duygusal anlar yaşandı

Filiz ve Mustafa Yurt çifti, arabayı kazandıklarını öğrendiklerinde duygu dolu anlar yaşandı. Stüdyoda bulunan seyirciler de bu anlarda gözyaşlarına hakim olamadı. Erbil, yarışma sırasında çiftin diş problemlerini öğrendikten sonra, onların diş masraflarını karşılayacağını söyledi.

Yorumlar (0)