Ünlü tasarımcı hakkında şok iddia: ‘Darp ettiler’

Moda tasarımcısı Tolga Çam, ailesiyle birlikte Fethiye'de katıldığı tekne turunda hizmetten memnun kalmadığı için teknenin kaptanı Remzi Kasapoğlu'na saldırdığı ve eşi Emine Kasapoğlu'nu darbettiği iddialarıyla gündeme geldi.

MAGAZİN 24.06.2024, 20:20 25.06.2024, 17:53 Buse Önder
Ünlü tasarımcı hakkında şok iddia: ‘Darp ettiler’

Moda tasarımcısı Tolga Çam, geçtiğimiz 15 Haziran'da ailesiyle birlikte tatil için gittiği Fethiye'nin Göcek Mahallesi'nde yaşanan olayla gündeme geldi. Çam ve beraberindeki 11 kişi, kiraladıkları charter tekne ile bir haftalık tur için denize açıldı.

Ancak iddiaya göre, tur sırasında gidilen yerlerden memnun kalmayan Çam, 21 Haziran'da Şövalye Adası'na geldiklerinde kaptan Remzi Kasapoğlu'na hakaretlerde bulunarak saldırdı. Kavgaya araya giren Kaptan Kasapoğlu'nun eşi Emine Kasapoğlu da darbe aldı.

Darp raporu aldı

Durumu ihbar eden Kaptan'ın kızı Neslihan Kasapoğlu'nun çağrısı üzerine Sahil Güvenlik ekipleri olaya müdahale etti ve Tolga Çam ile ailesini teknedeki olay sonrası Fethiye Sahil Güvenlik Komutanlığı'na götürdü. Kaptan Kasapoğlu da ifade vermek üzere limana yönlendirildi ve eşi Emine Kasapoğlu darp raporu aldı.

‘İddialar gerçeği yansıtmıyor’

Olayın bir bölümü sosyal medyada paylaşılınca her iki taraf da açıklama yapmak zorunda kaldı. Tolga Çam, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada kendisinin ve ailesinin mağdur olduğunu belirterek, yaşananların kamuoyuna yanlış yansıtıldığını öne sürdü.

Çam, herhangi bir şiddet olayının olmadığını ve iddiaların gerçeği yansıtmadığını vurguladı. Ayrıca, hukuki süreç başlatılacağını ve itibarının zedelenmesine neden olan herkes hakkında yasal yollara başvuracağını dile getirdi.

‘Kusursuz hizmet verdik’

Kaptan Remzi Kasapoğlu ise sosyal medyadaki açıklamasında Tolga Çam ve beraberindekilere kusursuz hizmet verdiklerini savundu. Kasapoğlu, yaşananların alkol etkisiyle çıkan bir olay olduğunu belirtip, Tolga Çam'ın kendisini mağdur göstermeye çalıştığını iddia etti.

Olayla ilgili adli süreç devam ediyor.

Yorumlar (0)