Şevval Sam 30. sanat yılını Harbiye'de coşkuyla kutladı

Sanat kariyerinin 30’uncu yılını Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde verdiği konserle kutlayan Şevval Sam, bu özel gecede hem duygularını hem de gelecek planlarını paylaştı.

MAGAZİN 01.07.2024, 11:42 01.07.2024, 18:03 Melina Ay
Şevval Sam 30. sanat yılını Harbiye'de coşkuyla kutladı

‘Süper Baba’, ‘Yasak Elma’ ve ‘Gülbeyaz’ gibi dizilerde rol alan, ‘Hey Gidi Karadeniz’, ‘Ander Sevdaluk’ ve ‘Ben Seni Sevdiğimi’ gibi şarkılarla tanınan Şevval Sam, konser öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek 30 yıllık sanat yolculuğunu anlattı. Sam, “Dönüp bakınca, müzik ve sanatla her zaman dürüst bir ilişki kurduğumu görüyorum. Kendimi geliştirmek ve izleyiciyle samimi bir bağ kurmak için çalıştım. Her zaman dürüst oldum ve yaptığım her şeyi paylaştım” dedi.

“Bu konserle yeni bir başlangıç yapacağım”

Sam, yaşamında ‘keşke’lerin her zaman olduğunu belirtirken, “Hayatımı keşke'leri minimumda tutarak, hata yapmaktan ve risk almaktan korkmayarak geçirdim. Şu ana kadar hayal ettiğim her şeyi başardım" ifadelerini kullandı. Gelecek yıl uzun bir ara vermeyi planladığını belirten Sam, “Bu konserle belki de bir sıfırlama yapacağım ve yeni bir başlangıç yapacağım” şeklinde konuştu.

Konserde ‘Gül Güzeli’ anı

Konser sırasında dinleyicilere hediye edilen kartpostal ve mendillerdeki manileri kendisinin yazdığını vurgulayan Şevval Sam, “Bu konser, hem bir teşekkür hem de bir kutlama” dedi. Annesi Leman Sam ve oğlu Taro Emir Tekin’in de katıldığı gecede, Leman Sam ile ‘Gül Güzeli’ şarkısını seslendirerek duygusal anlar yaşandı.

Kariyer serüveni

Şevval Sam, müziğe başlangıcını anlatırken, “Süper Baba dizisiyle başladığım bu yolculuk, aslında bir şans eseriydi. 1998’de yaptığım iki şarkı Türkiye’nin en iyi seslerinden biri olan annem Leman Sam tarafından söylendi” dedi.

İzleyiciler yoğun ilgi gösterdi

Konserde Şevval Sam’a dostları ve sevenleri eşlik etti. Sam, “Bu geceyi hep birlikte paylaşıyoruz ve 30 yılın anısını yaşıyoruz” diyerek duygularını ifade etti.

Yorumlar (0)