"Prenses Kate çok hasta" dedi, hayranları üzdü

Kraliyet ailesinden gelişmeleri aktaran Lady Colin Campbell, kanser tedavisi gören Galler Prensesi Kate Middleton'ın sağlık durumu hakkında çarpıcı bir açıklamada bulundu. "Katherine çok hasta. Aktif işler yapamayacak kadar..." ifadeleriyle Prenses'in durumunu açıklayan Campbell, Kate Middleton hayranlarını endişelendirdi.

MAGAZİN 05.06.2024, 20:25 06.06.2024, 17:44 Hakan Öksüz
"Prenses Kate çok hasta" dedi, hayranları üzdü

Galler Prensesi Kate Middleton'ın uzun süre kameraların uzağında kalmasının ardından yapılan spekülasyonlar, magazinin gündeminden düşmezken gelen bir açıklama dünyayı şoke etmişti. Prens William'ın eşi Kate Middleton'ın, tıpkı Kral Charles gibi kansere yakalandığı duyurulmuştu.

Prenses Kate Middleton'ın sağlık durumuyla ilgili gelişmeler sır gibi saklanıyor. Prenses Diana biyografisiyle adını duyuran Lady Colin Campbell, Kraliyet ailesindeki gelişmeleri sık sık kamuoyu ile paylaşıyor. 

"Katherine çok hasta" 

Lady Colin Campbell'ın son açıklaması, Kate Middleton hayranlarını endişelendirdi. "Katherine çok hasta" diyerek Prenses'in sağlık durumunu açıklayan Campbell, "Tedavi gerçekten yorucu. Bir taraftan da üç çocuğuna bakmaya çalışıyor. İşin aslı bu. Aktif görevlerde bulunamayacak kadar hasta." ifadelerini kullandı.

Bu kez balkona çıkması beklenmiyor

Geleneksel "Trooping the Colour" isimli geçit töreninde Prenses Kate Middleton'ın yer alması beklenmiyor. Prens William'ın balkona çocukları Louis, Charlotte ve George ile çıkacağı öngörülüyor.

Yorumlar (0)