Paris Hilton'dan acı itiraf: Görevlinin cinsel istismarına uğradım

Temsilciler Meclisinde yapılan bir oturuma katılan ABD'li model Paris Hilton, 16 yaşındayken yatılı tedavi merkezinde başına gelen cinsel saldırıdan söz etti. "Beni çırılçıplak soydular, koridorlarda sürüklediler." diyen Hilton, sistem içindeki çocuklara ve ailelere seslendi.

MAGAZİN 27.06.2024, 16:00 29.06.2024, 09:25 Hakan Öksüz
Paris Hilton'dan acı itiraf: Görevlinin cinsel istismarına uğradım

Moda ikonu Paris Hilton, çalkantılı hayatı ve açıklamaları ile zaman zaman magazinin gündeminde yer ediyor. ABD'li ünlü model, Temsilciler Meclisinde gerçekleştirilen Çocuk Refahının Güçlendirilmesi ve Amerika'nın Çocuklarının Korunması" oturumunda yaptığı konuşmada yıllar önce kaldığı yatılı tedavi merkezinde yaşadığı korku dolu zamanları anlattı.

Henüz 16 yaşındayken kabusu yaşadı 

16 yaşındayken cinsel istismara uğradığını itiraf eden Paris Hilton, "Çocukların, gençlerin halen daha yatılı tedavi merkezlerine gönderildiğini görüyorum. Bu deneyimin insana nasıl zarar verdiğini çok yakından biliyorum. 16 yaşımdayken yatağımdan alınarak böyle bir merkeze nakledilmiştim." dedi.

"Bir personelin cinsel istismarına uğradım, çırılçıplak soyuldum"

Yatılı tedavi merkezinde yaşadığı acı dolu günlerden söz eden 43 yaşındaki ünlü model, "Bana zorla ilaç verildi. Bir personelin cinsel istismarına uğradım. Beni çırılçıplak soydular, koridorlarda sürüklediler. Sürekli baskı altındaydım. Hücre hapsine girdiğim de oldu." ifadelerini kullandı.

"O çocukların sesi olabilmek istiyorum"

Böylesine zorlu bir dönemden geçerken ailesinin kandırıldığını belirten Paris Hilton, "Onları manipüle ettiler. Şimdi aynı şeylerin başka çocukların başına gelmesini istemiyorum. Buraya gelmemin sebebi, o çocukların sesi olabilmek. Çocukların, o soğuk tesislerde büyümemesi gerekiyor. Maruz kaldıkları bu muamele açıkça suç." vurgusunu yaptı.

"Sistem içinde büyüyen çocuklara sesleniyorum"

Çocukların sağlıklı bir psikolojik bütünlüğe sahip olabilmesi için güvenli aile merkezlerinde büyümesi gerektiğini kaydeden Hilton, "Sistem içinde büyüyen çocuklara sesleniyorum. Sana inanıyorum, seni görüyorum. Emin ol ki neler yaşadığının farkındayım. Sizler desteklenmeyi ve güvende olmayı hak ediyorsunuz." dedi.

Yorumlar (0)