Mert Fırat'ın performansı beğenilmedi

Melisa Aslı Pamuk ve Mert Fırat'ın başrolünü üstlendiği Kilit filminin setinde sorun yaşandı. Ünlü oyuncunun performansından memnun kalmadığı iddia edilen yönetmen Adil Oğuz Velizade, film çekimlerini durdurarak Mert Fırat'la yollarını ayırdı.

MAGAZİN 04.11.2019, 17:35 04.11.2019, 17:37
Mert Fırat'ın performansı beğenilmedi

Yapıımcılığını Darktown şirketinin üstlendiği, "Kilit" filminin çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanmıştı. Polisiye türde olacağı bilinen filmde Mert Fırat'a bir diğer başrol olarak Melisa Aslı Pamuk eşlik ediyordu. Kadrosunda Asuman Dabak, Celil Nalçakan,Tuğçe Karabacak ve Mustafa Alabora gibi sevilen oyuncuların da bulunduğu filmin çekimlerine ara verildiği öğrenildi.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Kilit filminin yönetmenliğini üstlenen Adil Oğuz Valizade’nin Mert Fırat'la yolları ayırmaya karar verdiği öğrenildi. Filmde bir polisi canlandıran Mert Fırat'ın performansının beklentileri karşılayamadığı iddia edildi.


Kadrodan ayrılan Mert Fırat'ın yerine geçmesi için yeni bir isim arandığından, film çekiminin durdurulduğu öğrenild. Geçtiğimiz günlerde Mert Fırat film setinden çıkarken görüntülenmiş, “Kilit filminde polis karakterine hayat veriyorum. Bugün setimizin ilk günü. Filmin devamı da çekilecek” ifadelerini kullanmıştı.

Mert Fırat cephesinden yalanlama

Sette kriz çıktığı iddialarına Mert Fırat cephesinden yanıt geldi. Sanatçının menajeri, “Haberler yalan. Evet film çekimine bir hafta verildi ama bu sette bir problem yaşandığı için değil, Mert Fırat’ın Altın Portakal Film Festivali’nde jüri üyesi olduğu içindi. Bu planlama da haftalar öncesinden yapılmıştı. Herhangi bir sorun yok. Çekimler devam edecek” açıklamasında bulundu.
 

Mert Fırat kimdir?  
Şahabettin Mert Fırat, 10 Ocak 1981 yılında Ankara’da doğumludur. Aslen Antakyalı olan Mert Fırat'ın babası 1980'li yılların tanınmış arabesk sanatçılarından Nihat Fırat'dır. Lise eğitiminden sonra İsveç'te radyo ve televizyon eğitimi alman Mert Fırat ardından Türkiye’ye dönerek, Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nde eğitimine devam etmiştir.

Oyunculuk deneyimine 2000 yılında rol aldığı Bizim Evin Halleri dizisiyle başlayan Mert Fırat; Aşk ve Gurur, İntikam,Bir Ömür Yetmez, Atlıkarınca, Kapalıçarşı, Yersiz Yurtsuz, Hayattan Korkma ve İşte Benim isimli dizilerde rol almıştır.

Ünlü oyuncu ayrıca, Bir Varmış Bir Yokmuş, Erkek Tarafı, Atlıkarınca ve Başka Dilde Aşk isimli filmlerin senaryosunu da yazmıştır.
Mert Fırat son olarak, Star Tv ekranlarında yayınlanan; kadrosunda Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen,Ferit Aktuğ, Yıldıray Şahinler, Selim Bayraktar, Hayal Köseoğlu, Duygu Sarışın ve Tansu Biçer gibi sevilen isimlerin bulunduğu "Ufak Tefek Cinayetler" dizisinin başrollerinden biri olarak yer almış ve Serhan karakterini canlandırmıştır.

Yorumlar (0)