Deniz Akkaya: "Kızım bana saldırdı, balkona kilitledi, iftira attı"

Kızı tarafından fiziksel saldırıya uğradığını ve bir buçuk saat boyunca balkona kilitlendiğini söyleyen Deniz Akkaya, yaşadıklarını sosyal medyadan anlattı. Kızının burnunun sürtünmesi için çocuk esirgemeye yolladığını söyleyen eski manken, "Telefonundakileri bulduktan sonra bana fiziken saldırdı, bir buçuk saat balkona kilitledi. Polisler gelince bana iftira attı. Bazı kişiler üstünde tepinsin diye inşa etmedim ben bu hayatı. Bu yaptıklarının sonucunu görmeli." ifadelerini kullandı.

MAGAZİN 28.05.2024, 16:05 Hakan Öksüz
Deniz Akkaya: "Kızım bana saldırdı, balkona kilitledi, iftira attı"

Türkiye'nin en ünlü yüzlerinden olan eski manken Deniz Akkaya, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile magazinin gündemine yerleşti. Kendisinden habersiz şekilde yurt dışına gitme planları yapan 16 yaşındaki kızı ile kavgasından bahseden Akkaya, bunun ardından yaşanan ilginç olayları anlattı.

Ünlü mankenin kızı, koruma altına alındı

Kızının telefonuna el koyduğunu belirten Deniz Akkaya, bunun üzerine kızı tarafından balkona kilitlendiğini açıkladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Akkaya'nın paylaşımları üzerine harekete geçti. Gerekli psikolojik desteğin verilmesi için ünlü mankenin kızının koruma altına alındığı vurgulandı.

"Burnu biraz sürtsün diye ben gönderdim"

Kızını kendi rızası ile çocuk esirgemeye yolladığını açıklayan Deniz Akkaya, "Burnu biraz sürtsün diye ben gönderdim kızımı. Bu şekilde haber yapamazsınız." diyerek veryansın etti.

Eski eşi Efe Önbilgin ile yaşadığı çalkantılı ilişki nedeniyle uzun süre boyunca magazinin gündeinden düşmeyen Akkaya, yanlış baba seçimi ile hamile kaldıktan sonra hayatının kabusa döndüğünü belirtti.

"Ergenliğinin arkasına sığınamaz, buna izin vermem"

Eski eşi Efe Önbilgin'den "ruh hastası" diyerek bahseden Deniz Akkaya, kızı ile yaşadığı olayları şöyle anlattı: 

"Kızımı 16 yıl boyunca adeta tek başıma baktım. Benden sakladığı telefonu buldum. Bana haber vermeden yurt dışı planları yapmış. Daha fazlasını da buldum telefonunda. Telefonuna el koyunca bana fiziken saldırdı. Bu da yetmedi, bir buçuk saat balkona kilitledi. Güvenlik ile komşunun ısrarlarını da karşılıksız bıraktı. Üç defa 112'yi aradım da öyle kurtuldum. Polislere, 'beni dövdü' dedi ve bana itibar suikastına kalkıştı. Bu yaptıklarının sonucunu görmeli. Ergenliğinin arkasına sığınamaz, buna izin vermem. Kontrolsüzce severek hata ettik. Anne olmak, bu değil. Polisler gelince bana iftira attı. Bazı kişiler üstünde tepinsin diye inşa etmedim ben bu hayatı. Ne olduğunu bilmeden yorumda bulunmayın."

Yorumlar (0)