Deniz Akkaya'dan kızı hakkında yeni açıklamalar

Kızı ile arasında yaşanan olayları sosyal medyadan anlatarak magazinin gündemine düşen Deniz Akkaya, yeni açıklamalarda bulundu. Son görüşmesinde kızının pişman olduğunu ve suçlamasını çekmek istediğini kaydeden Akkaya, "Beni piranaların önüne atıp da dedesine gideceğini düşünürken hayatın gerçekleri ile karşılaştı." dedi. İşte Deniz Akkaya'nın yeni paylaşımları...

MAGAZİN 29.05.2024, 16:56 30.05.2024, 17:48 Hakan Öksüz
Deniz Akkaya'dan kızı hakkında yeni açıklamalar

Eski manken Deniz Akkaya, 16 yaşındaki kızının kendisine saldırdığını ve balkona kilitlediğini sosyal medyadan duyurmuştu. Yanlış baba seçimi yüzünden hayatının kabusa döndüğünü söyleyen Akkaya, kendisine iftira atan kızı A.Ö. ile yaşadığı sorunları sayıp döktü. Kızının Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı yetkilileri tarafından alındığını kaydeden Akkaya, gerekli psikolojik desteğin verileceğini bildirmişti.

"Hayatın gerçekleri ile karşılaştı, pişmanlık içinde şu an"

Kızı ile yaşadığı olayları paylaşmasının ardından haber bültenlerinde ve sosyal medyada gündeme düşen Deniz Akkaya, yeni açıklamalarda bulundu. 

Kızının devletin güvenli kollarında olduğunu aktaran Deniz Akkaya, "Hayatında asla şahit olamayacağı şeyler yaşıyor şu an. Anne ve babasız kalmanın ne demek olduğunu anlıyor. Çocuk yurdunda geçirilen bir gün. Yaptığın son görüşmede pişman olduğunu ve suçlamasını çekmek istediğini söyledi. Beni piranaların önüne atıp da dedesine gideceğini düşünürken hayatın gerçekleri ile karşılaştı." ifadelerini kullandı.

"Babam beni hapse attırmaya çalışıyor"

Torununun velayetini almak için kendi öz babasının harekete geçtiğini de belirten Deniz Akkaya, "Babam beni hapse attırmaya çalışıyor." dedi.

Yorumlar (0)