Angelina Jolie'den ilke imza attı, kızı da yalnız bırakmadı

Son zamanlarda eski eşi Brad Pitt ile yaşadığı hukuk mücadelesiyle gündeme gelen Angelina Jolie, tiyatronun Oscar'ları olarak bilinen Tony Ödülleri'nde ilk kez ödül kazandı. Jolie'ye bu özel gecede, müzikalde birlikte çalıştığı kızı Vivienne eşlik etti.

MAGAZİN 17.06.2024, 20:39 19.06.2024, 17:57 Melina Ay
Angelina Jolie'den ilke imza attı, kızı da yalnız bırakmadı

"Amerikan tiyatrosunun Oscar'ları" olarak bilinen Tony Ödülleri sahiplerini buldu. Angelina Jolie, yapımcılığını üstlendiği Broadway müzikali "The Outsiders" ile gecede ödül kazandı. "The Outsiders" En İyi Müzikal ödülünü alırken, Jolie'ye bu önemli gecede 15 yaşındaki kızı Vivienne eşlik etti. Jolie ve Brad Pitt'in kızı Vivienne, müzikalde asistan olarak görev yapıyor.


"The Outsiders" adlı müzikal, S. E. Hinton'un romanından ve Francis Ford Coppola'nın filminden uyarlanmıştır. Coppola'nın yönettiği filmde Tom Cruise, Diane Lane, Rob Lowe ve Patrick Swayze gibi ünlü isimler rol alıyordu.

Jolie’den yeni dövme

Çeşitli dövmelere sahip olan Jolie, Atelier Versace tasarımı bir elbise giyerek kuş dövmesini gösterdi.

Soyadını kullanmadı

Müzikalin broşüründe adı geçen Vivienne'in (15) yalnızca ‘Jolie’ soyadını kullanması dikkat çekti. Ancak Vivienne'in yasal olarak soyadını değiştirip değiştirmediği bilinmiyor.

Daha önce de yaşanmıştı

Çiftin diğer kızı Zahara da "Pitt" soyadını kullanmayı bırakmıştı. Geçtiğimiz yıl üniversiteye başlayan Zahara, kendini tanıtırken "Benim adım Zahara Marley Jolie. Los Angeles, Kaliforniya'dan geldim" demişti.

Shiloh de istemedi

Çiftin 18 yaşındaki kızları Shiloh'un, "Pitt" soyadını sildirmek için mahkemeye başvurduğu öğrenildi. Shiloh, sunduğu belgelerde babası Brad Pitt’in soyadını kullanmak istemediğini belirterek dava açtı. Genç kız, bundan böyle sadece Shiloh Jolie ismini kullanmak istediğini ifade etti.

Yorumlar (0)