Ünlü oyuncu ‘öldü’ söylentilerine sert çıktı: “Allah sizi ıslah etsin”

Oyuncu Celil Nalçakan, hakkında çıkan "öldü" söylentilerine sert tepki gösterdi. Sosyal medyada yayılan ve Nalçakan'ın kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiğini iddia eden bir gönderiye yanıt veren Nalçakan, “Allah sizi ıslah etsin” dedi.

MAGAZİN 30.06.2024, 16:32 01.07.2024, 12:33 Melina Ay
Ünlü oyuncu ‘öldü’ söylentilerine sert çıktı: “Allah sizi ıslah etsin”

Sosyal medyada yer alan bir paylaşımda, “Ünlü Türk oyuncu Celil Nalçakan, dün gece kalp krizi geçirerek hastanede hayatını kaybetti. Cenazesi, sabah saat 10'da Ankara'da defnedilecek” ifadeleri kullanıldı. Bu asılsız iddialara karşı Nalçakan, sosyal medya hesabından şu sözlerle tepki gösterdi: “Yahu Allah, sizi ıslah etsin! İki tane etkileşim almak için yapmadığınız onursuzluk kalmıyor. Böyle şarlatanlara lütfen itibar etmeyiniz. Bu ve benzeri hesaplar hakkında yasal işlemlerin derhal başlatılacağını bildirmek isterim.”

“Kardeşim hüngür hüngür ağlıyordu”

Nalçakan, ayrıca bir video paylaşarak tepkisini dile getirdi. Videoda, “Az evvel kız kardeşim aradı, hüngür hüngür ağlıyordu. Kardeşimin bir damla gözyaşı için dünyayı yakarım. Birisi arayıp ona başsağlığı dilemiş. Düşünün ki annem 76 yaşında, bir arkadaşı onu arayıp 'oğlun ölmüş, başın sağ olsun' dedi. Annem bu haberi duyunca kötü bir şey olsaydı, ben ne yapardım? Lütfen bunun bir çözümü olsun. Bu kadar kötü olamaz” dedi.

Yorumlar (0)