Aleyna Kalaycıoğlu'ndan o görüntüye tepki: "Artık arkadaşım değil"

Kızılcık Şerbeti dizisinde oynayan Doğukan Güngör ile şezlongda beraber görüntülenen Aleyna Kalaycıoğlu, aşk iddiasına son noktayı koydu. Survivor ile ünlenen Aleyna, "Bu saatten sonra arkadaşım değil." dedi.

MAGAZİN 04.07.2024, 10:02 04.07.2024, 10:09 Hakan Öksüz
Aleyna Kalaycıoğlu'ndan o görüntüye tepki: "Artık arkadaşım değil"

Survivor'a katıldıktan sonra hem güzelliği hem performansı hem de ada hayatındaki tartışmalarıyla gündeme gelen Aleyna Kalaycıoğlu, müzik piyasasında tutunmaya çalışıyor. Aleyna, özel anlarını sosyal medyadan takipçileri ile paylaşıyor.

Şezlongda beraber görüntülendiler

Aleyna Kalaycıoğlu, son olarak Kızılcık Şerbeti dizisinde oynayan Doğukan Güngör ile görüntülendi. Şezlongta samimi görüntüler veren ikilinin aşka yelken açtığı konuşulurken Aleyna'dan tersi yönde bir açıklama geldi.

"Kolunu attığı için ortaya yanlış bir görüntü çıktı"

Fotoğrafın çekildiği açı nedeniyle yanlış bir algının oluştuğunu söyleyen Kalaycıoğlu, Muhabir Online'a konuştu. Doğukan Güngör'ün arkadaşının arkadaşı olduğunu söyleyen Aleyna, "Sahildeydik ve telefonunda bir şeyler gösteriyordu. Güneş de olduğu için kolunu attı, ortaya yanlış bir görüntü çıktı." dedi.

"Onunla aramda bir şey olması mümkün değil"

"Bu soruları gidin de ona sorun." diyen Kalaycıoğlu, "Bu saatten sonra arkadaşım değil. Hiç hoş olmayan şeyler bunlar. Onunla aramda bir şey olması mümkün değil." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)