Öğretmenler dikkat! Bakan Tekin merakla beklenen tarihi duyurdu

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bu yıl öğretmenler için ikinci kez gerçekleştirilecek il içi ve iller arası isteğe bağlı yer değiştirme başvurularının 11 Temmuz'da başlayacağını duyurdu.

EĞİTİM 03.07.2024, 21:17 Şeyda Gül
Öğretmenler dikkat! Bakan Tekin merakla beklenen tarihi duyurdu

Bu yıl öğretmenler için ikinci kez gerçekleştirilecek il içi ve iller arası isteğe bağlı yer değiştirme başvurularına ilişkin açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlerin çalışma ortamlarını düzenlemenin ve eğitimde huzur iklimi oluşturulmasının öncelikleri arasında olduğunu ifade etti.

Tarihler belli oldu

Öğretmenler Odası Buluşmalarında öğretmenlerle gerçekleştirdiği istişareler ve öğretmenlerin yoğun talepleri doğrultusunda il içi ve iller arası isteğe bağlı yer değiştirmelerini ikinci kez gerçekleştireceklerinin bilgisini veren Bakan Tekin, bu kapsamda iller arası isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları 11-16 Temmuz 2024 tarihleri arasında alınacağını duyurdu. Atama işleminin ise 18 Temmuz 2024 tarihinde yapılacağını kaydeden Bakan Tekin, “İl içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları 23-26 Temmuz 2024 tarihleri arasında alınarak atama işlemi 30 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecektir. Hayırlı olsun inşallah” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)