KPSS sınav yerleri belli oldu! KPSS oturumları ne zaman?

2024 KPSS Lisans oturumlarına az bir süre kaldı. ÖSYM, 2024 KPSS Lisans giriş belgesi sorgulama ile ilgili haberleri takip eden adayları ilgilendiren açıklamayı yaptı. KPSS oturumlarının sınava giriş belgeleri erişime açıldı. Peki KPSS oturumları ne zaman?

EĞİTİM 04.07.2024, 11:12 Hakan Öksüz
KPSS sınav yerleri belli oldu! KPSS oturumları ne zaman?

Milyonlarca adayın gireceği KPSS (Kamu Personel Seçme Sınavı) ile lgili ÖSYM'den yeni bir açıklama geldi. 2024 KPSS Lisans oturumlarına kısa bir süre kalmışken sınav yerleri belli oldu. 2024-KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür ile Eğitim Bilimleri oturumlarının sınava giriş belgelerinin yayımlandığı kaydedildi. 

2024 KPSS Lisans giriş belgesi sorgulama

Temmuz ayında Genel Yetenek-Genel Kültür, Alan Bilgisi Testi (ÖABT), Alan Bilgisi Testi ve Eğitim Bilimleri oturumları tamamlanacak. Sınava girecekleri binayı öğrenmek isteyen adaylar, ais.osym.gov.tr adresi üzerinden T.C. Kimlik numarası ile girerek bilgilerini görüntüleyebilir.

KPSS GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA EKRANI

KPSS oturumları ne zaman?

KPSS oturumları ne zaman? sorusunun yanıtı erak ediliyor. KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür-Eğitim Bilimleri oturumlarının gerçekleştirileceği tarih 14 Temmuz Pazar. Alan Bilgisi oturumları ise 20-21 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Yorumlar (0)