Sertab Erener konserleri iptal etme sebebini açıkladı

Sertab Erener, onur konuğu olarak sahneye çıktığı Eurovision 2024 yarı finalinin ardından haziran ayındaki konserlerini iptal etmişti. Konserlerin bazılarını ertelediğini, bazılarını iptal ettiğini açıklayan ünlü şarkıcı, bu kararın nedenini açıkladı.

KÜLTÜR-SANAT 01.07.2024, 16:00 02.07.2024, 17:47 Hakan Öksüz
Sertab Erener konserleri iptal etme sebebini açıkladı

2004 yılında "Everyway That I Can" şarkısı ile Eurovision Şarkı Yarışması'na katılan Sertab Erener, yarışmayı kazanarak Türkiye'yi sevince boğmuştu. Haziran ayında İsveç'te yapılan Eurovision 2024'ün onur konuklarından biri olarak sahneye çıkan 59 yaşındaki sanatçı, sevilen şarkısını bir kez daha seslendirmişti.

Haziran konserlerini iptal etmişti

Haziran ayında yapacağı konserleri iptal eden Sertab Erener, bir süredir sessizliğe gömülmüştü. Ünlü şarkıcının hayranları, konserlerin iptal nedenini merak ediyordu. Sertab Erener, konserleri iptal etmesinin nedenini nihayet açıkladı.

5 Temmuz'da yeniden sahneye çıkacak

Eurovision Şarkı Yarışması'nda sahneye çıktıktan sonra bir ay boyunca sağlık soruları ile boğuştuğunu açıklayan Erener, "Ciddi bir sebebim olmasaydı konserleri iptal etmezdim ama artık çok iyiyim." ifadelerini kullandı. Sertap Erener, 5 Temmuz'da yeniden sahneye çıkacağının müjdesini verdi.

Yorumlar (0)