Marmaris'te Hande Yener rüzgarı! Konser sonrası müjde verdi

Marmaris Barlar Sokağı'nda yer alan bir kulüpte konser veren Hande Yener, sahnedeki 24'üncü yılını kutladı. Bazı şarkılarını iki kez seslendiren Hande Yener, aynı kulüpte ağustos ayında da sahneye çıkacağını söyledi.

MAGAZİN 22.06.2024, 10:18 24.06.2024, 11:14 Hakan Öksüz
Marmaris'te Hande Yener rüzgarı! Konser sonrası müjde verdi

Pop müziğin en başarılı isimlerinden Hande Yener, Marmaris'te hayranlarını coşturdu. Çeyrek asırdır dillere pelesenk olan şarkılarını Marmaris Barlar Sokağı'nda yer alan bir kulüpte seslendiren Hande Yener, sevenlerine unutulmaz anlar yaşattı.

"Bana altın çağımı yaşatıyorsunuz"

Özel aracından inerken ilk şarkısını söylemeye başlayan Hande Yener, konserin ardından da aracına binerken şarkı söyledi. Güçlü sesinin yanı sıra dans gösterisi ile de dikkat çeken Hande Yener, "Bana altın çağımı yaşatıyorsunuz." diyerek hayranlarını övdü. 

Sahnede 24 yıl

Sahnedeki 24'üncü yılını kutladığını kaydeden Hande Yener, yoğun istek üzerine bazı şarkılarını iki kez seslendirdi. 47 yaşındaki Hande Yener'in sahne performansı alkış topladı.

Aynı kulüpte ağustos ayında da sahneye çıkacak

Konserin ardından aracının etrafını saran hayranları ile fotoğraflar çektiren Hande Yener, aynı kulüpte ağustos ayında da konser vereceğini aktardı. 

Yorumlar (0)