24 yıl sonra yeniden dönüyor! Gladyatör filminden ilk kareler…

2000 yılında En İyi Film de dahil olmak üzere beş Oscar kazanan Gladyatör filmi, Ridley Scott'ın yönetmenliğinde yeniden beyazperdeye dönüyor. İlk görüntüler yayınlanırken, "Maximus" karakterini canlandıran Russell Crowe'un de yeni filmde yer almayacağı açıklandı.

KÜLTÜR-SANAT 02.07.2024, 10:56 02.07.2024, 18:27 Buse Önder
24 yıl sonra yeniden dönüyor! Gladyatör filminden ilk kareler…

Usta yönetmen Ridley Scott, beş dalda Oscar kazanan ve başrol oyuncusu Russell Crowe’a En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ını kazandıran ünlü Gladyatör filmini 24 yıl aradan sonra yeniden beyazperdeye taşıyor. İlk filmde Maximus karakterine hayat veren Avustralyalı oyuncu Russell Crowe, yeni Gladyatör filminde yer almayacak.

Vanity Fair dergisi, merakla beklenen Gladyatör 2 filminden ilk resmi fotoğrafları yayınladı. Filmin kadrosunda Paul Mescal, Denzel Washington, Barry Keoghan ve Joseph Quinn gibi ünlü isimler bulunuyor.

Paul Mescal, ilk Gladyatör filmindeki Lucilla'nın oğlu Lucius'un yetişkin halini canlandıracak.

Pedro Pascal ise Marcus Acacius adlı bir generali oynayacak. İmparator Geta karakterini ise, Stranger Things dizisiyle adını duyuran Joseph Quinn canlandıracak.

Denzel Washington ise Macrinus rolüyle izleyici karşısına çıkacak.

David Scarpa tarafından kaleme alınan filmin bütçesinin yaklaşık 300 milyon dolar olduğu biliniyor. Gladyatör 2'nin 22 Kasım 2024'te vizyona girmesi planlanıyor.

Film, General Maximus'un ölümünden 30 yıl sonrasını anlatacak.

Yorumlar (0)