Sinan Oğan'ın atkısı gündemde... Açtı ağzını yumdu gözünü!

İngiltere'nin başkenti Londra'da çektirdiği bir fotoğraf, Sinan Oğan'ın sosyal medyada gündem olmasına yol açtı. Taktığı atkının 27 bin TL değerinde olduğu iddia edilen Oğan, eleştirilere sert bir yanıt verdi.

GÜNDEM 27.12.2023, 11:08 Hakan Öksüz
Sinan Oğan'ın atkısı gündemde... Açtı ağzını yumdu gözünü!

14 Mayıs'ta gerçekleşen cumhurbaşkanı seçiminde oyların yüzde 5,17'sini alan ATA İttifakı'nın adayı Sinan Oğan, 28 Mayıs'taki ikinci tur seçimlerinde Erdoğan'a desteğini açıklamıştı. Seçimlerin ikinci tura kalmasını sağladıktan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tarafına geçen Oğan, bir süredir göz önünde değildi.

Lüks atkının fiyatının 27 bin TL olduğu iddia edildi

Önceki günlerde sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafıyla ortaya çıkan Sinan Oğan'ın atkısı çok konuşulmuştu. Lüks Louis Vuitton markasına ait olduğu iddia edilen atkının fiyatının 27 bin Türk lirasından fazla olduğu öne sürülmüştü.

"Seçim yenilgisini örtmek için..."

Dr. Sinan Oğan, iddialar sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Tartışmalara konu olan atkısıyla daha önce çekilen fotoğraflarını paylaşan Oğan, "seçim yenilgisini örtmek için iftiraya başvuran kesim" ifadeleriyle iddialara yönelik tepkisini gösterdi.

"2013'te birkaç tane aldım, fiyatı 11 dolardı"

Geçen yıl ve bu yıl atkıyla çekilmiş 4 fotoğrafını paylaşan Oğan, "Atkıyı 10 senedir kullanıyorum. Ayı kıyafeti yıllarca giyerim. Marka takıntım yok. 10 yıldır kullandığım böyle birkaç tane daha var. 10 yıl boyunca kimse dikkat etmemiş niyeyse. Bu atkıyı, 2013 yılında aldım. Dışişleri komisyonu üyesiydim. Birkaç tane satın aldım, fiyatı 11 dolardı." ifadelerini kullandı.

Londra'ya neden gittiğini açıkladı

Söz konusu markanın ürünlerinin pahalı olduğunu ve iddia edilen fiyata alınamayacağını belirten Sinan Oğan, "Böyle saçmalıklara genelde cevap vermem ama bu sefer şehitler üzerinden algı yapılmaya çalışıldı. Yurt dışı siyasi örgütlenme ile alakalı görüşme ve akraba ziyareti için Londra'ya gittim. Akrabamla yemek yedikten sonra iş yeri sahibi rica etti, bu fotoğrafı çektirdik. 3 gün kaldım ve döndüm." açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)