Sinan Oğan'dan Deniz Zeyrek’in milyonluk araba iddiasına yanıt: 8 milyon ver sana satayım!

Gazeteci Deniz Zeyrek, mayıs ayında yapılan seçimlerin ardından Sinan Oğan'ın 12 milyon liralık otomobile binmeye başladığını iddia etti. Gündeme bomba gibi düşen sansasyonel iddia sonrası gözler Oğan’a çevrildi. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Oğan, "Eğer bu otomobil Deniz beyin söylediği fiyatlarda ise hemen satabilirim. Hatta bırakın 12 milyon lirayı, 10 milyona, hatta 9 milyona, hatta 8 milyona bile satmaya hazırım" ifadelerini kullandı.

GÜNDEM 20.09.2023, 15:56
Sinan Oğan'dan Deniz Zeyrek’in milyonluk araba iddiasına yanıt: 8 milyon ver sana satayım!

Gazeteci Deniz Zeyrek, 28 Mayıs tarihinde yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Recep Tayyip Erdoğan'a destek veren Ata İttifakı adayı Sinan Oğan'ın seçimlerden sonra 12 milyon liralık otomobile binmeye başladığını iddia etti. Söz konusu iddianın ardından gözlerin çevrildiği Oğan ise dedikoduları kesin bir dille yalanladı ve Deniz Zeyrek'e otomobilini satma teklifte bulundu.

"8 milyona Deniz beye satarım"

İddialara ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Sinan Oğan, "Gazeteci Deniz Zeyrek, bize sorarak doğrulama gereği duymadan paylaştığı yanlış haberi düzeltmek zorunda kaldı. Bindiğim 2. el otomobil meclisteki çoğu CHP milletvekilinin otomobilinden daha eskidir. Eğer söz konusu araç Deniz beyin söylediği fiyatlarda ise hemen ona satabilirim. Hatta bırakın 12 milyonu lirayı, 10 milyona, hatta 9 milyona, hatta 8 milyona bile satmaya hazırım. Aracın hasarlı paçalarını değiştirme masraflarının karşılamaya rağmen pazarlık yapalım, aracı ben alayım diyen olursa daha da aşağısına satmaya hazırım" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)