Sıcaktan kaçarken yağmura tutuldular

Sason ilçesindeki mesire alanına kaçarak sıcaklardan uzaklaşmaya çalışan Batmanlılar, ansızın bastıran şiddetli yağmur nedeniyle ıslanmak zorunda kaldılar.

GÜNDEM 23.06.2024, 20:52 24.06.2024, 11:14 Melina Ay
Sıcaktan kaçarken yağmura tutuldular

Bayram tatilinin son gününde aileleriyle birlikte Sason ilçesindeki mesire alanlarına akın eden insanlar, keyifli bir piknik günü geçirmek isterken ani başlayan şiddetli yağmurun sürpriziyle karşılaştılar. Yağmur altında kalan bazı vatandaşlar, pikniklerini yarıda kesip araçlarına sığınırken, diğerleri ise ağaçların altında korunmak için battaniyeler ve örtüler kullanarak yağmurdan korunmaya çalıştılar.

Orada tatilin tadını çıkarmak için bulunduklarını söyleyen vatandaşlardan Yakub Melik Parlak, bayram tatilini Bursa'dan ailesiyle birlikte geçirmek için Sason'daki tarihi Sevek mesire alanına geldiklerini ve pikniklerini yağmur yüzünden yarıda kesmek zorunda kaldıklarını ifade etti. Sıcak Bursa'yı bırakıp serin Sason'a geldiklerini belirten Parlak, ani yağmur nedeniyle herkesin sığınacak yer aradığını ve kendilerinin de battaniyelerle korunmaya çalıştıklarını söyledi.

Safiye Akgül de, sıcak havadan kaçmak için mesire alanına geldiklerini belirterek, ani yağmurun kendilerini yakaladığını ve erken dönmeye karar verdiklerini söyledi.

Behçet Aku ise, piknik yaparken birden yağmur yağdığını ve hızla yemeklerini ve minderlerini yerde bırakarak kaçtıklarını aktardı.

Yorumlar (0)