Seri sapık yakalandı! 2 üvey kız ve 11 öz çocuğuna istismarda bulundu

Geçtiğimiz hafta canlı yayında gündeme gelen ve Türkiye'nin dikkatini çeken olay büyük bir şok yaratmıştı. Selahattin Yalnız, üvey kızlarına 14 yaşından beri cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıkan kişi olarak tanımlandı. Bugün Müge Anlı'nın programında ise Yalnız'a dair şok edici yeni gerçekler ortaya çıktı.

GÜNDEM 03.06.2024, 13:12 Buse Önder
Seri sapık yakalandı! 2 üvey kız ve 11 öz çocuğuna istismarda bulundu

Geçen hafta Müge Anlı'nın programında gündeme gelen olay, Muğla'nın Ortaca ilçesinde yaşandı. Birlikte yaşadığı kadının kayıp kızlarını bulmak için programa çıkan Selahattin Yalnız (63), 2'si engelli 3 kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alındı ve tutuklandı.

Programda, istismara uğradıklarını anlatan Figen Tülay Bayındır (23), yıllardır üvey babası Selahattin tarafından cinsel saldırılara maruz kaldıklarını ve bu korkunç olayların annesi Fitnat'ın gözleri önünde gerçekleştiğini aktardı. Bayındır, "14 yaşından beri bu adam bize tecavüz ediyor. Satırla saldırıyordu, dövüyordu. 'Sizin derinizi yüzerim, dördünüz de benim karım olacaksınız' diyordu" dedi.

Anne iddiaları kabul etti

Anne Fitnat, gece yarısına kadar süren ifade sürecinde istismarı gözlemlediğini ancak konuşmadığını itiraf etti. İfade sonrası suça iştirakten suçlu bulunsa da serbest bırakıldı. Yanlarında bulunan ve istismara uğrayan ancak durumun farkında olmayan engelli Gizem ise koruma altına alındı.

Avustralya’dan sınır dışı edildi

Müge Anlı, programda Selahattin'in geçmişiyle ilgili şok edici detayları da ortaya çıkardı. Müge Anlı'nın programında ortaya çıkan bilgilere göre, Selahattin'in Avustralya'daki geçmişi ve orada yaşadıkları da gündeme geldi. Selahattin'in 11 çocuğu bulunduğu ve bazılarının gayrimeşru olduğu belirtilirken, Avustralya'dan sınır dışı edildiği bilgisi paylaşıldı.

Çocukları tecavüze uğradığını söyledi

Müge Anlı'nın programında şoke eden ifadeler ortaya çıktı. Selahattin Yalnız'ın dayısı Necati Bayar, canlı yayına telefonla bağlanarak Selahattin'in kendi öz çocuklarına yönelik cinsel istismarını anlattı. Bayar'a göre, Selahattin'in ilk çocuğu 3-5 yaşları arasında, ikinci kızı 4 yaşındayken, ortanca çocuğu ise 6-11 yaşları arasında cinsel istismara uğradı.

Ayrıca, Selahattin'in başka ilişkisinden olan bir çocuğun da istismara maruz kaldığı ifade edildi.

Komşunun çocuğuna da tecavüz etmiş

Ayrıca, komşusunun 16-18 yaşlarındaki kızına da cinsel istismarda bulunduğu ve bu ilişkiden doğan çocuğun bir doktora evlatlık verildiği belirtildi.

Yorumlar (0)